ZAO MakeUp – kestävän kehityksen edelläkävijä


IDEA ZAO MAKE UP’IN KESTÄVÄN KEHITYKSEN bambupakkauksiin rakennetusta meikkisarjasta sai alkunsa CEO David Reccolen Aasian matkalta, jossa hän sai lahjaksi bambuisen kynäsetin. Ahaa-elämyksenä hän ajatteli, että jos kynän, josta jätteeksi jää vain pienenpieni määrä muovia, voi rakentaa bambukuoreen, niin miksei sitten kokonaista meikkibrändiä. Syntyi ZAO Organic MakeUp.

Zaon tuotteet valmistetaan 100% luonnon raaka-aineista ilman petrokemiallisia johdannaisia tai synteettisiä säilöntäaineita. Raaka-aineet saadaan luontoa saastuttamatta ja yksinkertaisin menetelmin kasveista tai mineraaleista.

Pakkausmateriaalina on ekologinen bambu, joka kasvaa ilmiömäisen nopeasti ilman lannoitteita. Pakkausten lisäksi sitä hyödynnetään tuotteiden raaka-aineena. Bambu sisältää runsaasti luomupiitä, joka kosteuttaa sekä elvyttää ihoa. Tuotteissa ei käytetä alkuunkaan eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä myöskään testata eläimillä.

Uudelleentäytettävien pakkausten johdosta tuotamme vähemmän jätettä ja kulutamme vähemmän muovia ja energiaa. Tuotteet ovat lisäksi ystävällisiä kuluttajan lompakolle. Kun kerran ostaa bamburasiaan pakatun tuotteen, voi sen loppuessa ostaa vain täytön ja näin säästää rahaa.

Zaon valikoimasta löydät kaiken täydellisen meikin loihtimiseen. Oli ihotyyppisi millainen tahansa, Zao Make-Up tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi meikinpohjustuksesta sen viimeistelyyn.

Instagram
@zaomakeupsuomi

Facebook
@zaoorganicmakeupsuomi

YouTube
ZAO Makeup Suomi

ZAO Make Up’ia maahantuo Kati Kareinen, Bonstato Oy
www.zaomakeup.fi.

Jälleenmyyjämme löydät täältä:
www.zaomakeup.fi/page/10/jalleenmyyjamme

Jaa tämä artikkeli


Kauneus