Ystävät, perhe, terveys… ja oma Kastelli-koti!


Kaupungistuminen on megatrendi, mutta ihmisten pientalounelma ei ole kadonnut minnekään. Me haluamme, että yhä useamman unelmasta tulee totta”, sanoo Kastelli Groupin toimitusjohtaja Joran Hasenson.

”Kasvukeskusten pienenevät tontit sekä kasvavat rakentamiskustannukset haastavat meitä kehittämään uusia ratkaisuja. Laadukkaan pientaloasumisen tulee olla jatkossakin tavallisen palkansaajan ulottuvilla”, Hasenson lupaa.

Joran Hasenson aloitti tehtävässään alkuvuodesta. ”Olen nauttinut joka päivästä. Kastelli on erittäin hyvässä iskussa, ja on hienoa päästä kehittämään jo valmiiksi erinomaista tuotetta.”

Hanki helposti, asu huolettomasti

Kaupungissa asuminen ei ole este pientaloasumiselle. Kastellin vastaus kasvukeskuksiin on EasyIN-kodit, joissa yhdistyvät asunto-osakeyhtiön huolettomuus sekä pientaloasumisen laatu ja oma rauha. EasyIN-kodit sijaitsevat aina lähellä palveluja ja julkista liikennettä. ”EasyIN-konsepti on ratkaisu, jolla me pystymme suunnittelemaan ja rakentamaan ahtaatkin tontit viihtyisästi ja asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla.”

Unelmakotiin omien toiveiden mukaan

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa, ja se on ollut sitä jo vuodesta 1994. Kastelli-talot tunnetaan korkeasta laadustaan, joka perustuu huolella mietittyyn rakentamisen ketjuun.

Tutkimusten mukaan asiakkaat päätyvät Kastellin talopakettiin laajan malliston, toimivien tilaratkaisujen, hyvän hinta-laatusuhteen, yksilöllisen suunnittelupalvelun ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun ansiosta.

”Meillä on tarjota asiakkaille arkkitehtien suunnittelemia vaihtoehtoja unelmakotinsa saavuttamiseksi. Omakotitalon voi ostaa kolmella eri tavalla: peruspakettina, jos haluaa itse rakentaa, viittä vaille valmiina, josta puuttuu vain sisustus, sekä täysin muuttovalmiina kotina”, Hasenson kertoo.

Kastelli Group

30 vuotta sitten perustettu Kastellitalot Oy on pientalorakentamisen markkinajohtaja. Talopakettien lisäksi yhtiö rakentaa ja rakennuttaa EasyIN-koteja pääkaupunkiseudulle.

Kastelli Group on osa Harjavalta-konsernia.

www.kastelli.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Asuminen