Yritystilaisuutena elämys


Allas Sea Pool on kaupungin ja veden rajapinnasta inspiraatiota ammentava, urbaani tapahtuma- ja hyvinvoinnin keidas. Altaalla järjestät niin 10 hengen kokouspäivät kuin 2 500 henkilön tapahtumat.

Allas Sea Pool tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia järjestää työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille elämyksellisiä kokemuksia. Kansainvälisille vieraille asiakas pystyy takuuvarmasti jättämään upean mielikuvan Suomesta ja Helsingistä. Yritysten on mahdollista varata sisäpiha omaan käyttöön ja tilata artisti valmiiseen keikkamiljööseen.

Meillä on Altaalla oma, isoja tuotantoja tehnyt tuottaja, näin pystymme tuottamaan kustannustehokkaasti suuriakin tapahtumia suoraan asiakkaalle ilman tapahtuma-järjestäjiä. Liiketoimintajohtaja Anna-Mari Karhunen kertoo Altaan muutoksista.

Altaan palvelukokonaisuus luo kokonaisvaltaisia elämyksiä Helsingin Empirekeskustan upeassa miljöössä. Meillä asiakkaat voivat järjestää niin pienemmän porukan kokoukset kuin 2500 henkilön yksityistilaisuudet. Karhunen jatkaa.

Kelluva allaskokonaisuus tuo poikkeuksellisen yhteisökeskuksen keskelle kaupunkiympäristöä, paikalliseen kaupunkikuvaan sopivasti. Allas luo ihmisille hyvinvointia ja yhteenkuuluvuutta. Allas Sea Poolin ilmansuunta on mietitty mahdollisimman hyväksi asiakaskokemuksen kannalta. Terassit aukeavat länteen, ja aurinko paistaa alueelle koko päivän. Helsingin vilkas merellinen keskusta on läsnä. Taustalla kohoavat Uspenskin katedraali, Helsingin Tuomiokirkko ja Presidentinlinna.

Kokouspäivään, workshopiin tai yritystapahtumaan on meillä luonnollista liittää myös uinti ja saunominen. Aikuisten lämminvesiallas, merivesiallas ja saunat on meillä auki vuoden jokaisena päivänä. Talvisin merivesialtaamme toimii avantona, Karhunen kertoo.

Altaan ravintolapalvelut kokoavat yhteen laajan kokonaisuuden erilaisia ravintolapalveluita. Ravintolapalveluita löytyy eri konsepteilla kolmesta eri kerroksesta.

www.allasseapool.fi

Jaa tämä artikkeli


Business NOW