Yritystehdas laittaa kuntoon Start Upien liiketoiminnan sekä omistajayrittäjien hyvinvoinnin ja suorituskyvyn


Toimitusjohtaja Kati Rauhaniemi kertoo Yritystehtaan selkeät tavoitteet: tuemme Suomen kasvua, Jyväskylän elinvoimaa ja etsimme Start Up -hautomoomme eli henkilökohtaiseen valmennukseen 12 potentiaalisinta liikeideaa tai yritystä joka vuosi. Se edellyttää, että vuosittain sparraamme maksuttomassa esihautomossamme yli 250 aloittavaa yritystä, joilla on kansainvälisille markkinoille soveltuva, monistettava tuote tai palvelu. Lisäksi asiakkaitamme varten rakennamme vahvaa sijoittajaverkostoa.

Kasvuhautomossa Start Up -yrittäjät pääsevät pistämään kuntoon niin yrityksensä liiketoiminnan, tuotekehityksen, johtamisen ja talouden kuin oman henkisen ja fyysisen hyvinvointinsakin. Apuna heillä on Yritystehtaan monialainen asiantuntijavalmentajatiimi sekä vankka sidosryhmäverkosto, johon kuuluu mm. rahoitus-, hyvinvointi-, markkinointi- ja tutkimusorganisaatiota.

Haluatko yrityksesi kasvupolulle tai etsitkö oivallista sijoituskohdetta Löytyykö pöytälaatikostasi vuosisadan menestysidea? Ota yhteyttä meihin yritystehdas.fi/info

”Valmennuksemme erikoisuus on jokaiselle yrittäjälle räätälöitävä hyvinvointivalmennus hyvinvointianalyyseineen. Valmennuskokonaisuuteen kuuluu mm. fysiikka- ja mentaalitreeniä, ajan- ja stressinhallinnan harjoittelua sekä oikean ravitsemuksen ja palautumisen suunnittelua. Liiketoiminnan luvut ja tuotekehitys ovat tärkeitä, mutta myös yrittäjän pääkopan ja fyysisen terveyden tulee olla kunnossa, jotta yritys menestyy”, Rauhaniemi sanoo.

Rauhaniemi kertoo, että kasvuhautomoon valituilla yrityksillä on hyvät mahdollisuudet saada rahoitusta toimintaansa. Yritystehdas järjestää muun muassa rahoituspaneeleita, joissa kasvuyritykset pääsevät esittelemään toimintaansa potentiaalisille rahoittajille.

Kasvuhautomovalmennukseen osallistuminen ja työtilat Yritystehtaassa maksavat yrityksille muutaman satasen kuussa. Valmennukseen voi päästä yritys, jolla on potentiaalinen liikeidea, sidos Jyvässeudulle, oma skaalautuva tuote tai palvelu, 1,5 vuoden rahoitus sekä voimakas halu kasvaa.

yritystehdas.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Talous ja johtaminen