YLLÄPITOPARTNERI AUTTAA TALOYHTIÖTÄ HALLITUKSEN TEKNISENÄ NEUVONANTAJANA


Monissa taloyhtiöissä kiinteistöä hoidetaan vain näköhavaintojen ja ongelmien perusteella, jolloin rakennuksen kokonaistila jää arvioimatta. Isännöitsijä ja huolto pitävät arjen kustannukset kurissa, mutta vain ongelmien korjaaminen johtaa pitkässä juoksussa päällekkäisiin remontteihin ja monesti ratkaisuihin, jotka eivät palvele tulevaisuuden tarpeita.

– Toistuvat ongelmat alkavat nopeasti rasittaa taloutta ja näemme usein, että jokin isompi remontti olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten, Korjauspartnerit Turku Oy:n toimitusjohtaja Jussi Roine sanoo.

Korjauspartnereiden tiimi totesi, että heidän asiakkaansa saisivat parasta apua ja palvelua, kun peräkkäisiin tarjouspyyntöihin vastaamisen sijaan asiantuntijat ovat mukana arjessa. Siksi he lanseerasivat Ylläpitopartneri-konseptin.

Saat täyden näkyvyyden kiinteistön kuntoon ja askelmerkit tulevaisuuteen Ylläpitopartneri-palvelussa rakennuksen kuntoa seurataan koko ajan ja asiakas saa käyttöönsä reaaliaikaisen kunnossapitosuunnitelman. Palvelun perustana on Korjauspartnereiden asiantuntijan kaksi kertaa vuodessa pitämä kiinteistökatselmus, joka tehdään yhdessä hallituksen,isännöitsijän ja huollon kanssa.

– Ylläpidämme taloyhtiön teknistä historiaa ja annamme vuosittain ehdotuksia joilla sen kuntoa voi parantaa. Näin hallitus tietää aina taloyhtiön nykykunnon ja tarvittavat tulevaisuuden toimenpiteet, mikä on arvokasta tietoa, kun haetaan esimerkiksi rahoitusta, vakuutuksia ja urakoitsijoita, Roine esittelee.

– Asiantuntijatiedon perusteella hallitus voi toteuttaa remontteja suunnitelmallisesti, mikä helpottaa talouden ennakoimista. Hallitus saa apua Ylläpitopartnerilta myös esimerkiksi remonttienvuositakuutarkastuksissa.

– Lisäksi olemme ryhmäyttäneet omia asiakkaitamme, joilla on samat intressit. Näin olemme saaneet heille edullisempia urakka- ja rahoitustarjouksia, koska riskikertoimet ovat olleet pienemmät läpinäkyvän ja reaaliaikaisen kuntotiedon avulla. Taloyhtiöt pystyvät siis säästämään kehittämällä ja säästöt taas voi käyttää asumismukavuuden parantamiseen, Roine hymyilee.

Ylläpitopartneri-palvelun perustana on asiantuntijan kaksi kertaa vuodessa pitämä kiinteistökatselmus, joka tehdään yhdessä hallituksen, isännöitsijän ja huollon kanssa.

Lue lisää: korjauspartnerit.fi

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen 2021