YKSILÖLLINEN LASITERASSI kesän tähtihetkiin


Toiveittesi mukainen lasiterassi tai vaikkapa erillinen kesäkeittiö toteutuu kotimaisilla mittatilaustuotteilla, suomalaisten ammattilaisten käsissä.

Mikä tekee Lasiterassista laadukkaan?

  • Kaikki lähtee kestävästä perustuksesta, jolla varmiste taan lasituksen toimivuus eri vuoden aikoina.
  • Viimeistelty lasiterassirunko, jossa palkkien kiinnitykset ja sijainnit ovat huolellisesti suunniteltuja, varmistaa pitkän käyttöiän.
  • Karkaistu turvalasi pysyy kirkkaana, kestää jopa käve lyä ja on helppohoitoinen.
  • Kaikki yksityiskohdat ja rakenteet ovat huolella mietitty.

vastaa Tähtiterassien myyntipäällikkö Joonas Peltoniemi.

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita ja vahva osaaminen, joilla toteutetaan joustavasti yksilölliset terassihaaveesi.

Perustuksena käytämme pääasiassa ruuvipaaluja, joilla voimme vahvistaa myös valmiita avoterasseja. Lattiarungot ja lattiat mitoitamme ja suunnittelemme kohteen tarpeeseen.

Runkovaihtoehtoina löytyy liimapuu, alumiini ja teräs. Uudet teräsrunkoiset vakiotuotteemme toimitamme kätevästi valmiina paikanpäälle, jolloin asennus on nopea ja vaivaton.

Lasitukset antavat tuulen ja sateen suojaa. Auringon paistaessa ne liukuvat kätevästi sivuun ja talvella pitävät lasiterassin siistinä ja puhtaana lumesta. Seinälasituksistakin löytyy paljon vaihtoehtoja.

Tähtiterassilla luot kotiisi viihtyvyyttä ja saat lisätilaa monenlaiseen oleiluun.

Pyydä meidät ideointikäynnille!

Tuomme esille ratkaisuja, joita et itse olisi tullut ajatelleeksi. Hoidamme tarvittavat luvat ja toteutamme muutkin remonttityöt – vaikkapa uuden ulko-oven taloosi.

Hoida terassiasiat kauttamme kuntoon! www.tahtiterassit.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus