Yksikin välivuosi tulee kalliimmaksi kuin kokonainen maksullinen yliopistotutkinto


Vastavalmistuneen ekonomin mediaanipalkka on 3 200 €/kk. Vuositasolla tämä on 38 400 euroa, josta yksin elävälle nuorelle jää nettopalkkana 31 400 €. Eli uran alun aikaistuminen jo yhdenkin välivuoden verran tuottaa enemmän nettopalkkaa kuin mitä maksullisen kandidaatin tutkinnon yhteenlasketut lukukausimaksut (28 230 €) ovat.

Yksityisessä kauppakorkeakoulussa HELBUS Helsinki School of Businessissa (www.helbus.fi) voi suorittaa englantilaisen University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkinnot Suomessa. Opintoihin voi hypätä mukaan vielä tänä syksynäkin hakemalla 16.10.2019 mennessä. Opiskelijat kandidaatin ohjelmaan valitaan hakulomakkeen essee-kysymysten ja haastattelun perusteella ilman valintakoetta.

“Kokemuksemme mukaan tutkinnoilla työllistyy erinomaisesti.”

Kokemuksemme mukaan tutkinnoilla työllistyy erinomaisesti ja valmistuneita opiskelijoitamme työskentelee mm. seuraavissa yrityksissä: Nordea, OP, S-Pankki, Mandatum Life, If, EY, Elisa, ExxonMobil, Tesla sekä lukuisissa pienyrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Koko kandidaatintutkinnon lukukausimaksut ovat yhteensä 28 230 euroa. HELBUSin opiskelijat voivat hakea Kelasta opintotukea ja -lainaa samoin edellytyksin kuin muutkin opiskelijat. Lainaa ja tukea ehtii opintojen aikana kertyä enimmillään noin 20 000 euroa.

Opiskelijat ja heidän vanhempansa ovat tyytyväisiä HELBUSiin

Jo kolmestatoista perheestä jo useampi kuin yksi henkilö on opiskellut HELBUSissa. Tämä kertoo sekä opiskelijoiden että heidän vanhempiensa tyytyväisyydestä opetukseen.

HELBUSin opiskelija Aino Kauppinen kertoo, että häntä kiinnostivat eniten opintojen kansainvälisyys, ohjelman nopeus, keskittyminen yhteen aiheeseen kerrallaan sekä vierailevat professorit. HELBUSin opettajat tulevat 17 eri maasta ja he toimivat tyypillisesti professoreina tai lehtoreina oman kotimaansa yliopistoissa. Opetus tapahtuu englanniksi.

Jos opiskelija ei pysty tai halua muuttaa pääkaupunkiseudulle, voi kandidaatintutkinnon suorittaa myös etäopintoina mistä päin Suomea tahansa. Syksyn opintoihin voi hakea 16.10.2019 asti.

Ota yhteyttä tai lue lisää: www.helbus.fi
HELBUS Helsinki School of Business
040 501 7627, kari.jaaskelainen@helbus.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koulu, oppiminen