Xylitol – todellinen helmi ihonhoidossa


SKIN CANDYN MISSIONA on olla paras ja arvostetuin karvanpoistomenetelmä ja ihonhoidon huippubrändi. Tavoitteena on tarjota ihmisille kaunis ja silkinpehmeä iho. Karvanpoiston jälkeen iho ei ole pelkästään karvaton vaan myös merkittävästi pehmeämpi ja hoidetumpi – kiitos Xylitolin.

Ekologisempi valinta

Candying-karvanpoisto on luotu todelliseen tarpeeseen, sillä tarjolla oli vain vahaa, laseria ja sokeria. Vaha on epäekologista ja voi vahingoittaa ihoa toistuvassa käytössä. Laser-ja IPL-hoidotkaan eivät sovi kaikille. Sokerointi on jo pehmeämpi vaihtoehto, mutta tavallinen fruktoosia ja glukoosia sisältävä massa ei hoida ihoa tarpeeksi. Candying -tuotteissa ihoa hoitaa suomalaisten superinnovaatio Xylitol!

Suomalainen innovaatio Xylitol ihonhoidossa

Suomalainen yritys on myynyt omaa Xylitolia sisältävää Candying-karvanpoistomenetelmää ja ihonhoitotuotteita viiden vuoden ajan. “Karvanpoistomassat ja ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisen hoitaviksi ja turvallisiksi jokaiselle iholle. Ihonhoidossa Xylitol on todellinen helmi, sillä tämän kaltaisia raaka-aineita on vähän. Se on erinomainen ihon kosteuttaja ja tasapainottaja. Xylitol parantaa ihon suojamuurin rakennetta, joka on erityisen merkittävää herkkähoisille.” kertoo kouluttaja Karoliina Saarinen, joka on ollut mukana tuotekehityksessä.

Candying -hoitoja ja ihonhoitotuotteita saa jo Japanissa, Euroopassa, Uudessa-Seelannissa ja Venäjällä. Asiakkaat ympäri maailmaa osaavat jo etsiä kivutonta Candying-karvanpoistoa ja ihonhoitotuotteita. Patentoidut massat ovat 100 % luonnontuotteita, myös muissa ihonhoitotuotteissa luonnollisuusprosentti on lähes 100%. Massoilla on Avainlippumerkki.

Katso lisää skincandyfamily.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus