XS Lelut ketju haluaa olla mukana tuomassa enemmän iloa lasten elämään


XS Lelut pyrkii toteuttamaan asiakkaiden toiveet lämpimin sydämin ja tukemaan lasten kehitystä tarjoamalla laajan valikoiman leluja eri ikäisille.

 

XS Lelut lelukauppaketjun tarina alkoi Suomessa viisi vuotta sitten. Menestys Baltian maissa vakuutti meidät siitä, että pienemmät ja vanhemmat leikkijät ottavat meidät myös Suomessa lämpimästi vastaan – olimme oikeassa!

Haluamme tuoda iloa lasten elämään ja lämpimin sydämin tarjota laajan valikoiman klassikkotuotteita sekä trendikkäimpiä uutuuksia. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, jotta voisimme tehdä lasten unelmista totta! Sloganimme onkin ’’Enemmän iloa!’’ ja se kulkee mukanamme ketjun toiminnassa kaikilla tasoilla. 

Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi laaja lauta- ja palapeli valikoima, LEGO, robotit ja interaktiiviset lemmikit, askartelu- ja käsityötuotteet kuten Play-Doh, Marvel supersankarihahmot ja muodista innostuneille sopivat Make It Real ja Go Glam.  Ihanat opettavaiset tuotteet perheen pienimmille tarjoavat lapsen kehitykselle sopivasti iloa ja haasteita. Valikoimasta löytyy myös hittipeleistä tutut lelut, kuten Pokemon, Minecraft sekä Among Us. Muotinukeista L.O.L., Rainbow High ja Barbie sekä Baby Born-tuotteet ovat osa myymälöiden ja verkkokaupan ympärivuotista valikoimaa.

Uutena sarjana valikoimassamme on oma merkkimme BO, jonka valikoimaan kuuluu erilaisia hauskoja opettavaisia pelejä ja settejä suomen kielellä. Lapsi oppii esimerkiksi aakkosia, numeroita ja maantietoa tai tutustuu esimerkiksi rikosetsivän tai eläinlääkärin ammattiin!

Jos et pääse vierailemaan joistakin kolmestatoista myymälästämme, voit vierailla verkkokaupassamme www.xslelut.fi ja tehdä ostokset kotoa käsin! Voit myös varata lelun verkosta lähimpään myymäläämme ja maksaa tuotteen myymälässä, kuinka kätevää!

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvoiva Suomi