Woikoski laajensi elämysmatkailuun


”Matkailu tuo lisäarvoa perinteikkäälle kaasuyritykselle.”

Kun kesäsesonki hiljenee, siirrymme palvelemaan kokousvieraita ja räätälöimme heille toiminnallisia palvelupaketteja toiveiden mukaan”, Woikoski Oy:n Sari Palmberg kertoo.

Yhtiön varatoimitusjohtaja Sari Palmberg on pitkän linjan matkailualan asiantuntija. Kun Kirjokiven kartanon 18 vuotta kestänyt kehitysprojekti laadukkaaksi kokousmatkailukohteeksi valmistui, alkoi suvun maatilan, WHD Gårdin, muodonmuutos. Syntyi Woikoski Feeling.

”Tunne-elämys tai tunne elämys eli tarjoamme kokonaisvaltaisen, toiminnallisen elämyksen asiakkaalle. Arvostamme kulttuuriperimää, asiakaslähtöisyyttä ja sitä, että palvelu on huippulaatuista läpi koko palveluketjun. Matkailu antaa lisäarvoa yrityksellemme.”

WHD Gårdille voi majoittua noin 30 vierasta ja saman verran Kirjokiven kartanoon. Kolmeen ravintolaan mahtuu kuhunkin 30 – n.50 vierasta.

Noin 400 hehtaarin metsäalueelle on tehty luontopolku Repoveden kansallispuiston 

tyyppisiin maisemiin, itse kansallispuistossa on myös Woikosken mailla kulkevia reittejä. Metsässä voi myös pelata escape-peliä joko jalan tai offroad-autolla.

”Tilaa tekemiseen ja hiljentymiseen riittää. Järjestämme ryhmille myös fasaanijahteja.”

Matkailun rinnalla tarjotaan laajasti hevospalveluja valmennuksista hevosfysioterapiaan. Hevosia hemmotellaan monipuolisesti, mm. tärinämatolla ja vesikävelylaitteella. Joulukuun alussa otetaan käyttöön Euroopan ainoa hevosille tarkoitettu cryo- eli huippukylmähoitolaite, joka helpottaa erilaisissa kiputiloissa.

”Kylmähoitokeskuksemme on maailman laajin, sillä meillä on laitteet ihmisille, koirille ja hevosille.”

Woikosken auto- ja tehdasmuseot vetävät kiinnostuneita. Lähistöltä löytyvät myös Verlan tehdasmuseo, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo ja Taidekeskus Salmela.

”Tällaista kulttuurikeskittymää ei löydy toista tästä maasta.”

Matkailu-, ravintola- ja kauneudenhoitopalveluja kehitetään laadusta tinkimättä. Kaiken 

keskiössä ovat mieleenpainuvat ruokailuhetket.

”Kokkimme ovat varsin innovatiivisia. Meillä on oma viinimestari ja puutarhurimme kasvattaa raaka-aineita kasvimaalla ja kasvihuoneessa. Riistaa saamme omasta metsästä. Keittiömme on varsinainen tuotekehitysyksikkö.” 

https://www.woikoskifeeling.fi/fi/

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut