Länsi-Pohjan alueen hammashuolto tehostuu WinHIT-tietojärjestelmällä


WinHIT tarjoaa kahdeksan paikkakunnan suun terveydenhuollon asiakkaille muun muassa entistä paremmat kommunikointimahdollisuudet oman hoitotahonsa kanssa. Tyhjäkäyntikin vähenee esimerkiksi jonottajille peruutusaikoja tarjoavan tekstiviestipalvelun avulla.

Ristkari esittelee nettiajanvarausta tv:n näytöllä. ”WinHIT on kaikkinensa aikuinen tietojärjestelmä, ja pakettiemme toimivuutta testataan perusteellisesti etukäteen.”

Ammattilaisia potilastietojärjestelmä auttaa paitsi hoitotilanteissa ja niihin varautumisessa, myös tulevia tarpeita ennakoiden. Jatkossa esimiehet saavat reaaliajassa tiedon esimerkiksi hoitotilojen käyttöasteesta, henkilöstöresurssien muutoksista sekä hoidon tuottavuudesta ja terveysindeksien kehittymisestä.

WinHIT-järjestelmää käytetään niin yksityissektorilla kuin esimerkiksi Turun ja Kuopion kaupungeissa sekä KYS:in hammaslääketieteen opetusklinikalla. ”Yhdelläkään Kantaarkistoon liittämällämme käyttäjällä ei ole ollut ongelmia yhteyden kanssa. Me toimimme ketterästi ja hyvin henkilökohtaisella tasolla – peruspakettia räätälöidään tarpeen mukaan.”

”Uusi, myös Länsi-Pohjalle tarjottava raportointijärjestelmämme on täysin käänteentekevä ja nousemme tiedon hyödyntämisen kärkeen”, Ristkari sanoo.

Hän muistuttaa, että alan pelikenttä on muutoksessa, ja potilasjärjestelmien toimittajien on kyettävä vastaamaan uusiin haasteisiin. Soteen ja maakuntauudistukseen valmistautuvien päättäjien kannattaisi kilpailuttaa potilastietojärjestelmien tarjoajia ennakkoluulottomasti.

”Me pystymme vastaamaan isojenkin asiakkaiden kysyntään nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kun asiakas uskaltaa vaatia toimittajilta rajapinnat tietojen jakoon järjestelmien välillä, ne saadaan varmasti aikaiseksi”, Ristkari lupaa.

Lue lisää: www.winhit.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi Kauneus ja terveys Terveys