WellO2 tuo helpotusta hengitysvaikeuksiin


Netta ja Emma Kyyrä 

WellO2:n käyttäjät kokevat saaneensa laitteesta apua hengitysvaikeuksiin. Laitteella uskotaan olevan vaikutusta esimerkiksi hapenottokykyyn, ja laite nähdäänkin hyvänä liikunnallisen elämäntavan tukena. Myös yöunien kerrotaan parantuneen laitteen käytön myötä.

Netta Kyyrän perheessä WellO2:a käyttävät sekä hän että Emma-tytär. Netta toteaa hengitysvaikeuksien vaikuttavan jokapäiväiseen arkeen huonontamalla yöunta ja heikentämällä jaksamistasoa. WellO2:n käyttö tekee Netan mukaan olosta miellyttävämmän, sillä lima irtoaa paremmin hengitysteistä, ja happi tuntuu kulkevan paremmin.

”WellO2:n käyttäminen on helppoa. Laitan vain sellaisen maskin nenään, ja sitten hengittelen siitä noin kymmenen kertaa”, kertoo Emma Kyyrä.

”Sain laitteen syntymäpäivälahjaksi, ja se oli ehkä paras syntymäpäivälahja, jonka olen koskaan saanut. Kiitos vain äidille ja isälle”, Netta naurahtaa.

Vaikutus alkaa nopeasti

”Ystäväni suositteli, että WellO2 kannattaa ottaa käyttöön varsinkin astmaatikkona. Kävin sitten tuosta Kuopion toimistolta hakemassa laitteen”, kertoo kuopiolainen Juuso Miettinen.

Juuso harrastaa voimanostoa ja siihen liittyvää kehonrakennusta. Paljon vapaa-aikaa kuluu kuntosalilla Kuopion Bellanrannassa. Hänen mielestään WellO2 on parantanut hapenottokykyä ja vähentänyt limaneritystä. Ilma keuhkoissa tuntuu laitteen käytön jälkeen virtaavan paremmin.

”Minulla laite alkaa vaikuttaa nopeasti. Vaikutus alkaa noin 15–30 minuutissa, Juuso toteaa.

Juuso Miettinen

Laite on helppokäyttöinen

Myös kuopiolainen Anja Voutilainen kertoo saaneensa apua WellO2:n käytöstä. Hän on nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tuntee myös olonsa virkeämmäksi. Ennen häntä lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkuaan ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut.

”Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo”, Anja hymyilee.

Anja Voutilainen

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Terveys