Wastuullisesti Woikoski


Tänä vuonna 140 vuotta täyttävä kaasualan erikoisosaaja Woikoski Oy valmistaa kaasuja teolliseen, lääkkeelliseen sekä elintarvikekäyttöön yli 100 vuoden kokemuksella. Tästä syystä toimintaamme säätelevät erittäin tarkat kriteerit ja normit. 

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kantaen vastuuta oman toimintamme vaikutusten lisäksi ympäristöstä sekä siitä, mitä jätämme tuleville polville.

 

Mitä vastuullisuus Woikoskella on? Meille vastuullisuus on sitä että, pyrimme kaikessa toiminnassamme energian ja raaka-aineiden tehokkaa-seen, säästävään ja kestävään käyttöön. Olemme sitoutu-neet Kemianteollisuuden kansainväliseen Responsible Care –vastuullisuusohjelmaan ja olemme mukana Motivan energiatehokkuussopimuksessa. Omistamme laajoja luonnonsuojelualueita ja kaikki metsämme ovat PEFC-sertifioituja. Noudatamme mm. ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, FSSC 22000 -standardeja sekä GMP-, GDP-käytäntöjä.

Tehdas ilman savupiippua Tuotteemme ovat pääosin puhtaita, luonnon omia ainesosia, joten tuotantoprosesseistamme ei synny päästöjä ilmaan. Otamme myös talteen kemian-teollisuuden prosesseissa syntyvää hiilidioksidia sekä vetyä, jotka muuten päätyisivät ilmakehään.

Kotimaisuus on meille tärkeää Olemme kotimainen perheyritys, tuotteemme ja palvelumme kantavatkin ylpeinä avainlipputunnusta. Maksamme verot Suomeen, joilla ylläpidetään suomalaista yhteiskuntaa. Toimimme myös osana huoltovarmuusketjua. Olemme turvallinen ja vakaa työnantaja, 140 vuoden kokemuksella. 

WOIKOSKI OY Kotimainen kaasualan erikoisosaaja, Woikoski Oy, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova yhtiö. Valmistamme kaasuja yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme kaasuja, kaasuverkosto-ratkaisuja sekä –palveluita. Lisäksi myymme laitteita ja tarvikkeita medical-sektorille sekä tuotteita ja palveluita hitsaukseen.

Katso lisää: woikoski.fi

Jaa tämä artikkeli


Tekoja Suomesta