VOITTAJATUOTTEET 


Luonkosin neljä innovaatiotuotetta voitti kansainvälisessä kilpailussa Lontoossa

Televisiosta tuttu Luonkos luo uudenlaista luonnonkosmetiikkaa. Nämä vedettömät ja säilöntäaineettomat tuotteet ovat mullistaneet monen ihonhoidon. Koko sarja ja pakkaukset ovat voittaneet lukuisia palkintoja. Asiakkaat rakastavat Luonkosin tuotteita, koska iho voi paremmin ja tuotteiden raaka-aineet ovat laadukkaita sekä luonnollisia. Luonkos on sitoutunut kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne pakataan muovittomiin zero waste rasiohin.

Infinity ja Celebrate voittivat himoittua kultaa

The Beauty Shortlist palkitsi Infinityn ja Celebraten kultamitalilla.

Infinity on maailman ensimmäinen metsämikrobiuutta sisältävä ihonhoidon 5-in-1 tuote. Se puhdistaa ihon, poistaa meikit, tasapainottaa, kosteuttaa sekä lisää solutason luontoyhteyttä sekä iholle että pintaa syvemmälle. Iho on käytön jälkeen puhdas, ravittu sekä silkkisen pehmeä.

Celebrate on monen kestosuosikki kesään – kimalteinen palamuotoinen vartaloöljy, joka tuoksuu taivaallisen ihanalta. Tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Celebratella taiot ihanan pehmeät kesäsääret, luonnollisen hennon sävyn ja hienostuneen kimalteen ihollesi. Raaka-aineet ovat tehokkaita, hoitavia ja mm. tyrniöljyn sisältämä A-vitamiini korjaa ihoasi.

Voit käyttää Celebratea myös after sun tuotteena.

Rebirth ja Vitality saivat Editor’s Choice palkinnot 

Rebirth öljypuhdistuskakku on monen kestosuosikki ja klassikko: öljyjä, superfoodeja ja vitamiineja. Rebirth on suunniteltu suomalaisen naisen iholle helpoksi ja nopeaksi 4-in-1 tuotteeksi. Rebirtissä on ihana tuoksumaailma eteerisistä öljyistä, se puhdistaa ihon, poistaa meikit, rauhoittaa ja tasapainottaa jättäen ihon ihanan silkkiseksi. Moni kertoo maksaläiskien vaalenneen ja ihon pigmentin kirkastuneen sekä tasoittuneen!

Vitality on metsämikrobituote koko suunniteltu perheelle. Tämä vartaloöljypala hoitaa sekä tuo iholle hyviä metsämikrobeja. Vitality on auttanut monen atooppisesta ihosta kärsivän lapsen ihoa parempaan kuntoon. Kuten muut Luonkosin tuotteet, Vitality tehdään rakkaudella käsin ja pakataan muovittomaan biohajoavaan kartonkirasiaan.

PÄÄSIÄISYLLÄTYS!

14. – 18.4. -20%

www.luonkos.fi

Luonkosin tuotteet löydät hyvinvarustelluista apteekeista, tavatataloista, luontaistuoteliikkeistä sekä  erikoistavarakaupoista kautta maan.

Parasta iholleni. Parasta luonnolleni.

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi Kauneus Terveys