Vitality’s Epurá – Elävää kauneutta suoraan luonnosta


Luonnon omiin resepteihin, vastuullisiin valintoihin ja uusiutuviin luonnonvaroihin pohjautuva ympäristöystävällinen hiustenhoitosarja 

Epurá tulee yhteistyönä Alppien koskemattomasta luonnosta ja Vitality’s laboratorioiden kehittyneestä tutkimuksesta. 

Epurá-tuotteiden sisältämä Pura Complex on tehty yhteistyössä kasvitieteilijöiden ja viljelijöiden kanssa, turvallisten, luomulaatuisten raaka-aineiden varmistamiseksi, siemenistä uutteeksi asti. Katkero, etelänarnikki, mänty, sitruunamelissa, kataja ja mäkikuisma muodostavat tämän tarkoin valikoidun kasvitieteellisen yhdistelmän, joka puhdistaa, raikastaa ja energisoi sekä tekee Epurásta ainutlaatuisen hiustenhoitosarjan. Tuotteet eivät sisällä silikoneja, SLS:ää, ftalaatteja, SLES:ää, väriaineita, sulfaatteja, PPG:tä tai parabeeneja. 

Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös pakkauksissa; pullot on valmistettu biohajoavasta PE-muovista, ja ulkopakkaukset 100% FSC-sertifioidusta kartongista. 

Sarjasta löydät 9 eri tuoteperhettä kohdennetuin ominaisuuksin: hiustenlähtö, hilse, rasvoittuva, ravitseva, herkkä hiuspohja, väriä suojaava, jälleenrakentava ja ilmansaasteilta suojaava. 

MicroCameran avulla kampaaja tekee ensin hiuspohjan analyysin ja diagnoosin perusteella valitsee asiakkaalle oikeat hoitotuotteet. MicroCameralla pystytään selvittämään erilaisia hiuspohjan ongelmia, kuten hiustenlähtö, liika rasvoittuminen, hilseily, psoriasis, kuiva, kutiava ja ärtynyt hiuspohja.

Vitality’s-tuotteet saatavilla kampaamoista tai verkkokaupasta: bellezza.fi 

Jaa tämä artikkeli


Hiukset Kauneus