Virtuaalinen jonottaminen parantaa asiakaspalvelua


Virtuaalisen jonottamisen avulla päästään eroon odotustilojen tungoksesta ja samalla palveluntarjoaja voi tehostaa ja parantaa omaa toimintaansa. Suomalaisen Codemenders Oy:n tarjoama Jonoon.fi-palvelu tekee virtuaalisesta jonottamisesta helppoa ja saavutettavaa.

Codemendersin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Jasmin Ruokolainen kuvailee, että virtuaalinen jonottaminen on vaihtoehto esimerkiksi jonotuslippuautomaateille.

– Asiakas liittyy jonoon puhelimeltaan ja voi tehdä esimerkiksi ostoksia odottaessaan. Odotustiloissa viipyminen lisää koronatartunnan riskiä, joten tämä on yksi tapa lisätä turvallisuutta, hän kuvailee.

Virtuaalijonotuksella asiakaspalveluprosessista saadaan läpinäkyvämpi ja estetään asiakkaan turhautumista tai poistumista. Jonoon.fi tekee jonottamisesta helppoa, sen käyttö onnistuu sovelluksen lisäksi selaimella tai QR-koodilla.

Palveluntarjoajalle virtuaalinen jonottaminen antaa mahdollisuuden tehostaa ja optimoida omaa toimintaansa.

– Palvelun avulla voi kerätä dataa, optimoida palvelua sekä henkilöstö- ja tilaresursseja, mikä parantaa myös tuottoa, Ruokolainen kuvailee.

Codemenders tarjoaa kustomoitavaa kokeilujaksoa, jonka aikana voi testata palvelun sopivuuden omalle yritykselle.

– Palvelu skaalautuu eri kokoisille yrityksille ja voimme muokata sitä palveluntarjoajan tarpeiden mukaan, Ruokolainen summaa.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi