Vinkkejä toimivaan keittiöön


Nyt kokataan paljon kotona ja keittiö on myös monen etätyöskentelypaikka. Pienikin toimintojen muuntelu voi tuoda arkeen helpotusta. Kysyimme keittiövinkkejä alan asiantuntijalta. 

Topi-Keittiöt on valmistanut laadukkaita keittiöitä ja kalusteita Suomessa jo yli 80 vuotta. 

”Valmistamme Kalajoella myös kaappien rungot itse omalla tehtaalla ja keittiötoimituksissamme kalusteiden rungot toimitetaan valmiiksi kasattuina”, kertoo Topi- Keittiöiden myyntijohtaja Riitta Ojala-Fors. Pyysimme häneltä viimeisimmät keittiövinkit, joilla saada helposti toimivaa lisätilaa pienempäänkin keittiöön. 

Tilankäyttöä voi tehostaa mm. eri korkeudella olevilla kaapistoilla. Topi-Aamiaiskaapista on saatavilla eri versioita. Aamiaiskaapin salaisuus on sivuille rungon sisään liukuvat ovet: avattuina ne vapauttavat tilaa liikkua ja suljettuna antavat huolitellun ilmeen. Kaappiin voi asettaa mikron, kahvinkeittimen tai vaikkapa leivontatarvikkeet. Katso kaapista vinkkivideo os. www.topi-keittiot.fi

Suunnitteluapua, ideoita ja rahoitusta 

Etä- tai lähitapaaminen Topi-suunnittelijan kanssa antaa realistisen näkemyksen siitä, mihin oma keittiö taipuu. 

”Suunnittelutapaamiseen kannattaa kerätä ideakuvia itseään miellyttävistä ratkaisuista ja ottaa mukaan keittiön pohjapiirros sekä valokuva”. 

Kuten tv:n sisustusohjelmista olemme oppineet, ammattisuunnittelija saa kompaktistakin tilasta tehoneliöt irti. 

”Kaapistoja voidaan hyödyntää kattokorkeuteen asti tai vastaavasti ikkunoiden alaosissa. Toimivuus voi lisääntyä jo pelkästään kaappien vaihdolla laatikostoihin tai arkiruokailusaarekkeen lisäämisellä tai vaikkapa vain uusimalla kuivaruoka- tai maustekaapin”, Riitta tietää ja lisää: ”Valitse ajattomia ja kestäviä materiaaleja. Monipuolinen ovimallistomme täydennettynä sopivalla taso- ja vedinvaihtoehdolla antaa keittiölle haluamasi ilmeen.” 

Myös jätteiden kierrätysastioiden riittämättömyys voi aiheuttaa epäsiistiä vaikutelmaa erityisesti eteisessä. ”Meiltä löytyy tähänkin toimivat ratkaisut.” 

Korotonta maksuaikaa tai tasaerämaksuja järjestyy joustavasti Topi-keittiöiden rahoituksella. Olitpa trenditietoinen sisustaja tai ajattomuutta vaaliva rakentaja, Topi-Keittiöt palvelee juuri sinua! 

Tutustu myös nettisivujen Topin ideakartastoon! 

Topi-myymälöitä löytyy Rovaniemeltä Helsinkiin. Topi toimittaa keittiön lisäksi koko kodin kiintokalusteet kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiseen www.topi-keittiot.fi 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus