Vinkit kauniille syyshiuksille


Nappaa talteen ammattilaisten top 5 vinkkiä hehkuvan kauniille syyshiuksille.

Syksyn sävyjä

Helli hiuksia hellävaraisilla kiiltokäsittelyillä. Syksyyn ja talveen kuuluu lämpimiä sävyjä: kokeile vaikkapa kuparia tai suklaisia ruskean sävyjä.

Ihan kiharallaan

Kiharakampaukset ovat jälleen in! Goldwellin Twist Around monitoimituotteella virkistät nopeasti luonnonkiharat ja taipuisat hiukset tai teet haluamasi kiharat. Suihkauta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Kuivuutta vastaan

Kylmä ilma ja sähkölämmitys kuivattavat ihoa ja hiuksia. KMS Moist repair -sarja antaa kaivattua kosteutta niin hiuksille kuin hiuspohjalle.

Hiuspohjan hyväksi

Hyvinvoivat hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta. Hiuspohja kaipaa ajoittaista kuorintaa. CUTRIN BIO+ Detox hiuspohjan kuorinta puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti ja edesauttaa hiusten tervettä kasvua.

Laiskan likan unelma

Nopean avun arkeen saat KEVIN.MURPHYN DOO.OVER -volyymisuihkeesta. Tuotteessa yhdistyy kuivashampoon sekä hiuskiinteen ominaisuudet. Suihkaus rentoa viimeistelyä hiuksiisi ja olet valmis uuteen päivään.

 

 

 

 

 

www.hiustuotteet24h.fi

Kotimainen verkkokauppa hiuksille ja kauneudenhoitoon! Laajasta valikoimastamme löydät hiusalan parhaat merkit sekä laadukkaat tarvikkeet hiustesi  muotoiluun. Asiointi sujuu meillä helposti ja luotettavasti nopeaa toimitusta unohtamatta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset Kauneus