”Viiniboxin missio on tehdä laadukkaan viinin nauttimisesta helppoa – kotiovelle toimitettuna tietenkin!”


Suomen viinimarkkinoille on tullut uusi tulokas, joka lupaa parempia viinejä, nopeita kotitoimituksia, helpompaa asiointia ja vastuullista viinin kuluttamista. Viiniboxi on neljän suomalaisen perustama yritys, joka toimittaa viinejä Tallinnassa sijaitsevalta myyntiyhtiön varastolta. Viinien etäostaminen on Suomen ja EU:n laissa sallittua ja Viiniboxi maksaa kaikki verot Suomeen.

”Joulupöydän viinit löytyvät tietenkin Jouluboxista!”

Viiniboxin konsepti on yksinkertaisuudessaan tarjota ammattilaisten ja kuluttajaraadin tarkasti valittuja boxeja vuoden jokaiselle sesongille. Viiniboxin viiniasiantuntija Kari Rekola vastaa valikoiman laadusta ja on toiminut viinialalla jo yli 20 vuoden ajan. Jouluksi tarjolla on tietenkin Jouluboxi, joka kruunaa joulupöydän. Eikä uutta vuottakaan unohdeta!

Boxin valitseminen on jo itsessään helppoa kuin heinän teko, mutta Viiniboxin palvelu ei tyydy tähän, vaan tekee nauttimisestakin helppoa. Jokaisen viinin mukana tulee lyhyet selkokieliset ja käytännönläheiset ohjeet ja ruokasuositukset. Ohjeessa kuvataan mitä viinille kannattaa tehdä ennen sen tarjoilemista, niin että sen parhaimmat ominaisuudet ja maut tulevat esiin.

”Laadukas viini kuuluu kaikille!”

Viiniboxi haluaa yksinkertaistaa viinien ympärillä puhuttavaa terminologiaa ja poistaa viinin nauttimiseen liittyvää mystisyyttä ja vaikeutta. Yksinkertaisuus on parasta, myös kun puhutaan viineistä. Viiniboxi syntyi ideasta, että laadukas viini kuuluu kaikille.

Miten Viiniboxin palvelu toimii

www.viiniboxi.fi

Jaa tämä artikkeli


Vapaa-aika