Viikonlopun getaway Lohja Spa & Resortissa hemmottelee ja hoitaa kehoa ja mieltä


Lohja Spa & Resort sijaitsee luonnonkauniissa maisemassa Lohjanjärven rannalla. Kylpylähotellissa viihtyvät kaiken ikäiset lapsiperheistä tyttöjen hemmotteluviikonloppuja viettäviin naisseurueisiin. Se on myös suosittu sukujuhlien ja vuosipäivien pitopaikka monipuolisten palveluidensa ansiosta.

Lohja Spa & Resortin kylpylässä on 4 elämyssaunaa, missä voit nauttia koivusaunan mökkisaunamaisesta tunnelmasta tai suolasaunan ihoa hellivästä vaikutuksesta. Voit myös pulahtaa stressiä lievittävään kylmäaltaaseen tai rentoutua lämpöaltaan hellässä huomassa. Erilaisissa

altaissa voi hoitaa kuntoa tai vain nauttia olosta. Elämyssaunaosasto suihkuineen hemmottelee hoitaa sekä kehoasi että ajatuksiasi. Kylpylän suunnittelussa lähtökohtana on ollut suomalaisuus sekä elämyksellisyys. Inspiraation lähteenä on ollut Topeliuksen Koivu ja Tähti -satu. Nämä elementit löytyvät kylpylän aistimaailmassa materiaaleissa, kuvina, tuoksuina, väreinä ja ääninä. Spa on elämys kaikille aisteille. Perjantai- ja lauantai-iltaisin kylpylässä voi nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta – ilman lapsia – kun K18 illoissa kylpylä on vain aikuisten käytössä illan viimeiset tunnit.

Lohja Spassa voit hemmotella itseäsi myös kauneushoidoilla ja hieronnoilla sekä Day Spa-hemmotteluhoidoissa. Day Spa-hoitopaketit hoivaavat sinua kokonaisvaltaisesti, samoin kuin uutuus GUA SHA -kasvohoito. Gua shan juuret tulevat yli tuhannen vuoden takaa kiinalaisesta lääketieteestä. Kasvohoito vapauttaa jännityksiä kasvojen lihaksissa ja faskioissa sekä parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se tuo iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä.

Kylpylän ja hoitojen jälkeen on tietysti nälkä. Viihtyisästä ravintola Kanervasta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Maisemasta voit nauttia myös lämmitetyllä, lasitetulla Panorama-terassilla. Kynttiläillallinen ja lasi kuohuvaa hyvässä seurassa kruunaavat ihanan lähilomaviikonlopun!

https://www.lohjaspa.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hyvinvointi