Viihtyisä sisustus kesähuvilaan syntyy yhdistelemällä massiivipuuta ja keveyttä


Cobellon rento, mutta tyylikäs valikoima koostuu pääosin luonnonmateriaaleista. Yrityksen perustaneen Seija Kytöniemen tyttäret Eevi ja Arnevi ovat kasvaneet kauniiseen sisustukseen.

“Rakastamme luonnonmateriaaleja, kuten rottinkia, juuttia, puuvillaa, pellavaa ja laadukasta puuta. Tuotteiden tulee kestää aikaa ja elämistä”, Eevi Kytöniemi-Jokinen alustaa.

Eevin vinkit: Näin luodaan sisustukseen ajaton ja persoonallinen kesäfiilis

1. Massiivipuinen ruokapöytä kokoaa tilan

Jatkettava, laadukas massiivipuinen ruokapöytä taipuu moneen käyttöön. 130 senttimetrin mittaisena massiivitamminen Skovby-pöytä esimerkiksi sopii intiimiin perheillalliseen, mutta jopa lähes neljämetriseksi venyvän pöydän ympärille mahtuu kokoontumaan myös koko ystäväpiiri.

2. Rottinkituolit tuovat keveyttä

Luonnonrottinki tuo kepeyttä sisustukseen. Kevyet, mutta näyttävät rottinkituolit tuovat ilmavuutta massiivipuisen pöydän ympärille, ja ne on myös helppoa nostaa terassille tai parvekkeelle kesäisen kahvihetken ajaksi.

3. Rottinkivalaismilla ripaus lämpöä

Rottinkiset yksityiskohdat kannattaa harkita tarkasti. Rottinkivalaisin, niin kattolampunvarjostin kuin seinävarjostinkin, luo kesäiseen sisustukseen hivenen lämpöä. Valo pääsee heijastumaan kauniisti rottingin välistä tuoden intensiivisen tunnelman.

4. Laadukkaat astiat ja tekstiilit kruunaavat kattauksen

Suoralinjainen, skandinaavinen, mutta ripauksen boheemi kattaus sopii niin romanttisempaan kuin supermoderniinkin sisustukseen. Juuttitabletit, pellavaservietit, kevyet luonnon materiaalit ovat helppohoitoisia ja antavat rennon rauhallisen kesälookin. Konepesun kestävät, uniikit astiat sopivat juhliin ja tuovat pientä luksusta arkeen.

Cobellon palvelevista liikkeistä ja vaihtuvista stailauksista saa ideoita omaan sisustukseen. Kattavasta verkkokauppavalikoimasta löytyy jutun kuvien tuotteiden lisäksi laaja valikoima laadukkaita muita kodin tekstiilejä, sisustustuotteita sekä huonekaluja: https://cobello.fi/

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus