Kylpyhuoneen älykäs ratkaisu


Sisustamisen megatrendit maailmalla ovat jo pitkään kertoneet ihmisten toiveista luoda kylpyhuoneistaan tiloja, missä vietetään aikaa.

Sisustaja hakee omaa tyyliä kylpyhuoneisiin ja samalla myös tekniset ratkaisut, kuten lattiakaivot, halutaan osaksi esteettistä kokonaisuutta. Räätälöityjen, omannäköisten ratkaisujen ei enää tarvitse olla vaivalloisia ja aikaavieviä.

Kotimainen Vieser Oy on ylivoimainen markkinajohtaja, joka vastaa nykykylpyhuonesisustajan vaativiin tarpeisiin. Kauhajoella valmistetut lattiakaivot ovat nopeita asentaa ja vaivattomia puhdistaa. Loppukäyttäjä kiittää viimeistään silloin, kun lattian alla oleva laadukas ja luotettava kaivotekniikka saa kauniin ja modernin kansiosan, joka on vieläpä helppo vaihtaa.

Ensiluokkainen käytettävyys

Omat hetket ja elämyksellisyys ovat nousseet esille Vieserin tekemässä kuluttajatutkimuksessa. Toisaalta on selvinnyt myös, että kylpyhuoneremontit tai muutostyöt koetaan hankaliksi, isotöisiksi ja kalliiksi. Markkinoita jo 40 vuotta hallinnut Vieser on kuunnellut kuluttajaa tarkalla korvalla. Yrityksellä on tarjota uusia materiaaleja ja huippumuotoilua yhdistettynä ainutlaatuiseen talotekniseen osaamiseen.

”Uudet designimme ovat tehty yhteistyössä maailmanluokan suunnittelijoiden kanssa. Ne ovat yksinkertaiset asentaa kuten Vieserin tuotteet aina, helposti muunneltavissa ja puhdistettavissa,”, summaa toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

”Ensiluokkainen käytettävyys on kaikki kaikessa. Nyt se yhdistyy huippudesigniin.”

Kestävää rakentamista

”Laatu on pitkäjänteisen työn ja osaamisen tulos. Laatu menee kuitenkin pintaa syvemmälle. Mietimme ratkaisut aina pitkälle niin, että näkyvä kokemus ja näkymättömissä oleva toiminnallisuus täydentävät toisiaan,” toteaa Jyllilä-Vertigans.

Loppukäyttäjät ovat valveutuneita ja tiedostavia kuluttajia ja se näkyy kodin materiaalivalinnoissa. Vieserin designissa on panostettu voimakkaasti kestävään kehitykseen laadun, visuaalisuuden ja teknisten ratkaisujen lisäksi.

Kestävän kehityksen ajatuksia tukevat valintoina esimerkiksi ekologiset materiaalit kuten puu.

”Käytämme Accouyaa ja Kebonya, jotka ovat kyllästettyä mäntyä. Ne ovat uusiutuvaa, lahoamatonta, kestävää ja kierrätettävää.”

Lattiakaivojen kansimateriaaliksi löytyy vaihtoehtona myös 100 % kierrätettävä Durat, joka on ollut jo pitkään jokakodin sisustusmateriaali varsinkin keittiöissä.

Entistä tyylitellymmät ja persoonalliset kylpyhuoneet ovatkin Vieserin tavoitteena, osana parempaa elämistä, tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksia unohtamatta.

vieser.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli