VIERUMÄKI tarjoaa jokaiselle yritykselle sopivia tapoja tukea työhyvinvointia


Vierumäen työhyvinvointiasiantuntija Oili Kettunen korostaa Vierumäen valtavia mahdollisuuksia ja laajoja, yrityksen tarpeen mukaan muokattavia palveluja.

”Meillä järjestetään esimerkiksi työhyvinvointipäiviä, joissa tehdään erilaiset kuntotestit ja -mittaukset, lisäksi voi olla vaikkapa ulkoliikuntaa, kisailuja ja hyvinvointiluentoja.”

Vierumäestä poikkeuksellisen tekee todella monipuolinen valikoima eri lajeja ja laadukkaimmat tilat niiden harrastamiseen. Vierumäki tarjoaakin mahdollisuuksia myös suurten yritysliikuntatapahtumien järjestämiseen.

Vierumäen palvelut ovat paljon muutakin kuin yksittäisiä virkistystempauksia. Työhyvinvoinnin Happy Healthy People at Work -mobiilisovellus mahdollistaa hyvinvoinnin tukemisen paikasta riippumatta. Vierumäki tarjoaa myös Kenttäklinikka-palvelua, jossa asiantuntijat tulevat työpaikalle tekemään tarvittavat testit ja ohjeistamaan hyvinvointiin.

”Tuloksekas ja vaikuttava työhyvinvointitoiminta vaatii pitkäjänteistä suunnittelua ja toimintaa”, Kettunen toteaa. Näihin tarpeisiin Vierumäki tarjoaa pidempiaikaisia ryhmävalmennuksia pysyvämmän elämäntapamuutoksen toteuttamiseen, esimerkiksi kunnonkohottamiseen tai painonhallintaan.

www.vierumaki.fi/tyohyvinvointi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä