VERY NICE – FARKUT


Very Nice -farkkumerkki herättää monissa nostalgisia muistoja. Very Nice oli trendikäs teinibrändi 90-luvulla, ne farkut oli vain pakko saada! Tänä päivänä se on kaiken ikäisten ja kokoisten farkkumerkki, jonka mallistosta löytyy farkkuja eri muotoisille naisille ikään katsomatta.

VERY NICE ON TUNNETTU hyvistä istuvuuksista ja laadukkaista materiaaleista. Farkut suunnitellaan ja kaavoitetaan suomessa. Omat ammattitaitoiset mallimestarit ja suunnittelijat tuntevat suomalaisten naisten vartalotyypit erittäin hyvin. He hiovat kaavoja jatkuvasti saadakseen farkuista täydellisesti istuvia, ei mitään tusinahousuja.

Very Nice on yksi MASI Companyn brändeistä. Kaikki Very Nice- farkut valmistetaan MASI Companyn omalla tehtaalla Viron Valgassa. Tehdas on toiminut vaatetehtaana 50-luvulta lähtien ja farkkua tehtaalta valmistuu noin 250 000 paria vuodessa. Osaamista siis löytyy. Tehtaalla on töissä naisia, jotka ovat olleet siellä Neuvostoliiton ajoista asti. Työntekijät muistavat edelleen mikä oli tehtaan lääkärin, kampaajan tai fysioterapeutin huone, vaikka kyseisiä ammatteja ei tehtaalla ole sittemmin harjoitettu.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja mukavia farkkuja omalla tehtaallamme myös seuraavat vuosikymmenet. Haluamme työllistää ammattitaitoiset ompelijamme ja muun henkilökunnan myös jatkossa.

Jaa tämä artikkeli


Muoti