Vastuullisuus syntyy yhdessä tekemällä


Arla tekee jatkuvasti töitä vastuullisemman maito- ja jogurttiketjun eteen. Tavoitetta kohti mennään monin keinoin ja yhteistyö UPM:n kanssa on iso osa tätä kehitystä.

Tiesitkö, että kartonkipakkaukset sisältävät yleensä pienen määrän muovia, jotta neste pysyy purkkien sisällä? Suomalaisen innovaation avulla Arla vaihtoi kaikki harjakattopakkauksensa täysin uusiutuviin, sillä niiden muovikin on biomuovia, joka valmistetaan pohjoismaisen metsätalouden hävikistä.

Uusiutuvien maito-, jogurtti- ja kermapurkkien myötä hyvistä, kiertotaloudellisista valinnoista on tullut kaupassa kävijöille aiempaa helpompia. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Arla tekeekin Suomesta vuosittain yli 40 miljoonaa pakkausta paremman.

Reilua peliä kierrätyskamujen kanssa

Kaikista Arla-maito- sekä Luonto+-jogurttipurkeista löytyy Kierrätyskamut-peli, jonka pelaajat oppivat ja tekevät yhdessä Aamu-kissan ja Luonto+-lintujen kanssa arjen parempia tekoja. Kierrätyskamut opettaa yhdessä tekemisen ja ilon kautta, miten tärkeä osa kotona kierrättäminen on kiertotalouden suurempaa kokonaisuutta.

Peli innostaa kierrätyksen pariin pelaamisen ilon ja erilaisten päivätehtävien kautta. Kierrätyskamut yhdistyy pelaajien arkeen lisätyn todellisuuden kautta, joten pelin tehtävät ja oppiminen tapahtuu oikeassa arkimaailmassa.

Jaa tämä artikkeli


Perhe