VASTUULLISTA LAATUA SYYSPUKEUTUMISEEN


NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaan kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten-, miesten- ja lastenvaatteet. NOSH-vaatteet valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Uutuutena NOSH-valikoima tarjoaa myös pehmoisia merinovillaneuleita, pipoja ja kaulahuiveja. Laadukas neule on investointi, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. 

Ihanat merinovillaiset neuleet, -pipot ja -kaulahuivit henkivät vaivatonta tyylikkyyttä, rentoutta ja ajattomuutta. Huolellisesti viimeisteltyihin yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. NOSH-neuleiden ja neuleasusteiden materiaalina on pehmeä ja hengittävä 100% mulesing-vapaa merinovilla, joka tuo mukavuutta ja hyvää oloa pukeutumiseen. Merinovilla ei kutita, ja soveltuukin usein myös herkkäihoisille. Villan suloiseen lämpöön on ihana kietoutua nautiskelemaan tunnelmallisista syys- ja talvipäivistä. 

Rakasta pitkään 

Panostamalla laatuun voit iloita vaate- ja asustehankinnoistasi pitkään. NOSH-neuleet ovat kestäviä niin materiaaleiltaan kuin tyyliltään. Tyylikäs ja monikäyttöinen villapaita tai neuletakki sopii niin työ- kuin vapaa-ajan pukeutumiseen. Klassiset ja ajattomat värit toimivat sesongista toiseen ja niitä on vaivatonta yhdistellä eri asuihin. 

Hoida huolella 

Huolellinen vaatehuolto lisää merinovillavaatteiden käyttöikää. Villa hylkii luonnostaan likaa ja villavaate kaipaa vain harvoin pesua. Usein tuuletus riittää. Pestessä kannattaa tutustua vaatteen omiin hoito-ohjeisiin, valita villapesuohjelma ja käyttää villalle sopivaa pesuainetta. Villavaatteelle on ominaista, että siihen kertyy ajan myötä hieman nukkaa. Harjaa nukka pois hellästi villakammalla. Villavaatteet kannattaa säilyttää laskostettuna, sillä henkarilla villa saattaa venyä. 

Vastuullisesti valmistettua 

NOSH-vaatteiden muotoilu kumpuaa suomalaisesta, käytännönläheisestä suunnitteluperinteestä. Kun siihen yhdistyy ympäristöystävällisten materiaalien ensiluokkainen laatu, on tuloksena ajaton ja iholla ylellisen pehmeä vaate. Laatu on NOSH-vaatteiden arvomaailman perusta, ja se näkyy ja ennen kaikkea tuntuu vaatteissa. NOSH-vaatteen matka suunnittelupöydältä kotiisi on vastuullinen sen jokaisessa vaiheessa. Kaikki NOSH-vaatteet valmistetaan eurooppalaisissa tehtaissa. Neuleet valmistetaan Liettuassa. Yhteistyökumppanit valitaan tarkkojen kriteerien pohjalta. Vastuullisen toiminnan periaatteet ulottuvat niin hankinnasta yhteiskuntavastuuseen kuin sosiaaliseen vastuunkantoonkin. 

Verkkokaupasta ja edustajilta ympäri Suomen 

NOSH-vaatteisiin voit tutustua NOSH edustajien kautta, vaatekutsuilla sekä nosh.fi-verkkokaupassa. Juuri sinulle sopivan koon ja tyylin löytämisessä apuna on yli 100 NOSH edustajaa, jotka toimivat itsenäisinä yrittäjinä ympäri Suomen. NOSH edustajalta saat henkilökohtaista palvelua, myös etänä. 

Tutustu tarkemmin: nosh.fi

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle Vapaa-aika