Vastuu, Vaikuttavuus, Kestävyys, Menestys ja Näkemys.


Kestävä liiketoiminta ei ole yrityksille ainoastaan oikea tie – vaan tulevaisuudessa ainoa mahdollinen tie. Kestävyyteen panostaminen on paitsi tärkeä sijoitus myös aikamme suurin johtajuushaaste. Meidän vastuullamme on auttaa yrityksiä kantamaan oman vastuunsa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kestävän liiketoiminnan parissa työskennellessä on helppo ymmärtää oman työn merkitys, tarkoitus – ja ennen kaikkea vaikutus. Konsultteina olemme aitiopaikalla yritys- ja liiketoiminnan kestävyyttä ja tulevaisuutta koskevissa muutoksissa. On motivoivaa olla vaikuttamassa isoihin toimijoihin aidosti sisältä käsin. Yhteistyössä on valtava mahdollisuus. Se vie oikeaan suuntaan ja saa parhaillaan aikaan merkittäviä ja mitattavia positiivisia vaikutuksia. 

Jatkuvaan murrokseen varautuminen tuo yrityksille ja organisaatioille valtavasti paineita. Olemme rinnalla kumppanina, joka tunnistaa muutokset ennalta ja auttaa varautumaan niihin. Kestävyys ja menestys eivät sulje toisiaan pois. Päinvastoin ne tukevat toisiaan – tänään varmemmin ja vahvemmin kuin koskaan ennen. 

Ilmastonmuutoksen torjuminen, ihmisoikeuksien toteutumisen edistäminen ja hyvän hallintotavan varmistaminen edellyttävät vastuunkantoa. Tämä vaatii näkemystä ja rohkeutta tehdä päätöksiä. Siksi meidän on oltava aina askel edellä asiakasta – tulkitsemassa tulevaa ja kääntämässä havainnot liiketoiminnan kielelle. 

Anne-Maria Flanagan 

kestävä liiketoiminta 

www2.deloitte.com/fi

Jaa tämä artikkeli


Menestyksen Tekijät