Vastapaahdettu, herkullinen kahvi tuo arkeen luksusta


Idea kotiinkuljetetuista, elämyksellisistä kahvipaketeista sai alkunsa Slurpin perustajajäsen Manuel Linnankosken vierailusta pienessä helsinkiläisessä kahvilassa. Barista lupasi hänelle elämänsä kahvikokemuksen. ”Hetki mullisti ajatukseni siitä, mitä kahvi voi olla!”

Pian mieleenpainuneen kahvittelun jälkeen pystyssä oli kolmen ystävyksen intohimona syntynyt startup-yritys Slurp. Yritys on toiminut viiden vuoden ajan ja on nykyään Suomen suurin pienpaahtimokahvien toimittaja.

”Etsimme herkullisimmat ja mielenkiintoisimmat kahvit kuhunkin toimitukseen yli 20 suomalaisen pienpaahtimon valikoimasta. Kahvit paahdetaan täydellisyyteen ja toimitetaan tuoreena koteihin”, Linnankoski selittää.

Slurpin perustajajäsen Manuel Linnankosken mukaan tuore laadukas kahvi tuoksuu pitkään ja maistuu paremmalta. Kahvi on tuoretuote ja avattu ilmatiiviisti pakattu kahvi maistuu parhaalta noin kuukauden ajan.

Totutuissa peruskahveissa voi olla sekoitettuna esimerkiksi 20 kahvilaatua eli niiden on vaikeaa saavuttaa läpinäkyvyyttä. Slurpin kahvit tuotetaan kestävästi. Asiakas tietää, kuka kahvin on viljellyt ja käsin poimimalla varmistanut, että mukana on vain kypsiä kahvimarjoja.

Konsepti itsessään on yksinkertainen: Asiakkaan yksilöllisiin mieltymykseen perustuen postilaatikosta tipahtaa tasaisin väliajoin erilaisia, vastapaahdettuja kahveja. Tyytyväisyydestä kertoo pitkät asiakkuudet.

”Jo se on elämys, että kotiin tullessa kynnyksellä odottaa ihanasti tuoksuva paketti”, Linnankoski tunnelmoi ja jatkaa: ”Eräässä perheessä kokoonnutaan yhdessä pöydän ääreen maistelemaan ja nautiskelemaan uutta kahvia.”

Kahvin on totuttu olevan arjen polttoaine ja maailman mittakaavassa loistamme eniten kahvia kuluttavana kansana. Linnankoski herättelee ajattelemaan asiaa nautintonäkökulmasta, arkinen tapa voi olla arjen elämys ja aito jokapäiväinen nautinto.

”Tuore, laadukas kahvi on kalliimpaa kuin markettikahvi, mutta kupillisen hinnaksi jää siltikin kymmeniä senttejä. Viikon tuoreet kahvit saa kahvilan latten hinnalla.”

Tuore, laadukas kahvi on kalliimpaa kuin markettikahvi, mutta kupillisen hinnaksi jää siltikin kymmeniä senttejä.

Miten Slurp-kahvipalvelu toimii?

1. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto: SLURP original, SLURP luomu, SLURP rare, SLURP decaf.
2. Kerro kahvimieltymyksesi.
3. Syötä kassalla koodi slurpherkku, niin saat ilmaisen toimituksen ja 5 euron alennuksen ensimmäisestä kahvista.
4. Vaihtuva, herkullinen artesaanikahvi toimitetaan kotiisi postilaatikosta mahtuvissa paketeissa.

Toimitus on hiilijalanjälkineutraali eikä tilaus sido jatkuvaan tilaukseen.

Kiinnostuitko Slurpista? Saat 5 euron alennuksen SLURP kahvielämyksen ensitilauksesta käyttämällä alennuskoodia slurpherkku sivustolla www.slurp.coffee.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Lifestyle