Varusteilla lisää intoa treeniin


Redin raikas ja uudistetun konseptin mukainen XXL-tavaratalo.

Suomen toinen city-konseptin mukainen XXL-tavaratalo sijaitsee kauppakeskus Redissä. Myymälän uusi konsepti on todella fressi, vaaleampi yleisilmeeltään kuin aiemmin ja esillepanoon on panostettu. Valaistus tukee teemoittain, lajeittain ja tuoteryhmittäin selkeää kokonaisuutta, jossa urheiluvarusteiden valinnasta on tehty erittäin kuluttajaystävällistä. Sen lisäksi osastoittain löytyy osto-opasteita, jotka helpottavat tuotteiden valintaa, jos ei heti halua kysyä myyjän apua. Mutta kysytäänpä nyt kuitenkin myyjältä vähän vinkkejä!

”Tärkeintä uuden vaatteen tai välineen valinnassa on se, että se olisi mahdollisimman sopiva juuri siihen käyttötarkoitukseen, johon se on tulossa. Tämä tuo harrastamisen ja käyttömukavuuden aivan eri tasolle”, kuvailee XXL Redin tavaratalopäällikkö Pinja Pesonen.

Naiset tarvitsevat useimmiten apua urheiluliivien valinnassa. Pesonen muistuttaakin, kuinka tärkeää on sovittaa eri malleja ja löytää sopivin liivivaihtoehto omaan lajiin tai harrastukseen. ”Liivien säädöt ovat tärkeitä ja tuen tarve vaihtelee lajin mukaan”, hän lisää.

Sopivien treenihousujen ja -kenkien löytämiseen pyydetään myös paljon apua. ”Nyt kysytään paljon korkeavyötäröisiä treenitrikoita, ja nehän ovatkin maailman mukavimmat liikkuessa”, Pesonen naurahtaa.

”Lisäksi olemme huomanneet, että ihmiset kysyvät helpommin apua kenkien kuin vaatteiden valintaan.”

Muista fiilis, saa näyttää hyvältä

Aloitettaessa uutta harrastusta tai liikuntamuotoa ja valittaessa vaatteita ja varusteita kannattaa käyttötarkoitus huomioida ensimmäisenä. Toiseksi tulisi huomioida, että vaate ja varusteet ovat mukavia ja sopivia juuri omaan käyttötarkoitukseen. Kolmanneksi Pinja tuo esille naisnäkökulmaa:

”Treenivaate tai -varuste saa olla hyvännäköinen ja miellyttää silmää. Usein kysyn toivetta väristä tai tyylistä. Se tunne, kun vedät uudet treenivaatteet päälle… onhan se jo puolet fiiliksestä!” Kysyttäessä onko välineillä väliä, Pinjan vastaus on ehdottomasti KYLLÄ.

”Ennen työskentelyä urheilukaupassa olin skeptinen välineurheilua kohtaan. Mutta kun pääset kokeilemaan vaikkapa talvella oikeaa kerrospukeutumista ja allasi ovat hyvin voidellut sukset, niin onhan se ihan eri tekemistä. Jos innostuu jostain lajista, kannattaa alusta asti panostaa myös hyviin välineisiin ja varusteisiin. Sekin on sitä liikunnan ja urheilun iloa.”

XXL x Roosa Nauha

XXL ON YKSI TÄMÄN VUODEN ROOSA NAUHA -KAMPANJAN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANEISTA. VUODEN 2019 ROOSA NAUHA SEKÄ KAMPANJAA TUKEVAT TUOTETARJOUKSET LÖYTYVÄT XXL-TAVARATALOISTA KOKO KAMPANJAN AJAN 24.9.–3.11.2019.

www.xxl.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti