Varmista mobiilidatan liikkuvuus kotonasi


Mobiilisignaalin kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten seinämateriaalit ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat erityisesti 5G-signaalia. Jos haluat toimintavarmat mobiiliyhteydet, asennuta taloosi Tiivi Connect Antennilasit. 

Suomi on mobiilidatan käytössä maailman johtava maa. Sen lisäksi, että mobiilidataa hyödynnetään puhelimissa tai tietokoneissa, sitä tarvitaan yhä enemmän myös muissa kodin älylaitteissa. 

Yhä yleistyvämpi 5G-taajuus on aiempaa nopeampi, mutta se läpäisee rakenteita heikommin. Samaan aikaan modernissa uudis-ja korjausrakentamisessa hyödynnetään energiatehokkaita materiaaleja, kuten alumiinilla päällystettyjä polyuretaanilevyjä ja metallikalvolla käsiteltyjä ikkunoita. Tämän lisäksi kaupungeissa ja haja-asutusalueilla on verkossa käyttöpiikkejä muun muassa viihdekäytöstä johtuen. Signaali vaimenee. 

Tiivi Connect Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla voidaan parantaa kodin mobiilikuuluvuutta, kun talon ulkopuolella on toimiva mobiiliverkko. Palkittu ja patentoitu erikoislasi toimii muita ratkaisuja tehokkaampana mobiilisignaalin reittinä rakennukseen. 

”Modernissa ikkunalasissa on silmille näkymätön metallipinnoite, joka myös osaltaan vaimentaa mobiilisignaalia. Olemme luoneet tähän pinnoitteeseen lähes näkymättömän laser-kuvioinnin, joka toimii antennin tavoin”, Tiivin markkinointipäällikkö Mika Kanervo yksinkertaistaa. 

Erikoislasi kehitettiin yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa. 

Antennilasi ei rajoita sälekaihtimien, turvalasien tai aurinkosuojalasien käyttöä. Se ei myöskään vaikuta ikkunalasien huoltoon, eikä tarvitse sähkövirtaa. Mika Kanervo suosittelee ottamaan antennilasit eripuolille omakotitaloa, sillä signaalit voivat saapua eri lähteistä, ja siten pystytään varmistamaan, että data on monipuolisesti kaikkien käytössä. 

”Kustannuksena antennilasi on hieman tavanomaista arvokkaampi. Investointi on kuitenkin pieni siihen nähden, että älylaitteet tai esimerkiksi mobiiliverkossa toimivat turvalaitteet eivät toimisi. Tulevaisuudessa kotimme ovat yhä älykkäämpiä ja tarvitsemme yhä enemmän mobiliiliverkkoa. Koska ikkunat hankitaan vuosikymmeniksi eteenpäin, Tiivi Connect Antennilasit ovat kauaskatseinen päätös”, Kanervo sanoo.

Tutustu tarkemmin: www.tiivi.fi/connect-antennilasi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Lifestyle