Varalassa liikutaan aktiivisesti koko perheen voimin


 Mitä mukavaa voisimme tehdä kesällä? Jotain yhdessä tekemistä pitäisi keksiä. Kauas ei jaksaisi nyt matkustaa. Löytyisikö jotain läheltä? 

Aktiivisen perheen yhteiset hetket vietetään Varalassa liikkuen, syöden hyvin ja nauttien leppoisasta olosta. Jos perheessä on eri-ikäisiä lapsia, joilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet, voi yhteisen mielekkään tekemisen löytäminen olla joskus haastavaa. Tampereen Pyynikillä, Pyhäjärven rannalla sijaitseva Varala on liikunta-alan koulutuskeskus, jossa järjestetään myös erilaisia kursseja ja leirejä lapsista senioreihin. Kun halutaan majoittua lähellä kaupunkia luonnon läheisyydessä, on Varala loistovalinta. 

Varalasta voi varata valmiita perheille suunniteltuja lomapaketteja. Osaan lomapaketeista on myös varattavissa vierailu Flowpark-kiipeilypuistossa. Perhepakettiin sisältyvät aamiainen, kuntosalin käyttö, saunavuoro, höntsyvuoro Varalan liikuntatiloissa, SUP-lautojen käyttö sekä 9-väylän frisbeegolf-radan käyttö. Vapaita liikunta- ja saunavuoroja voi tiedustella saatavuuden mukaan Varalan vastaanotosta. Lomalla voi esimerkiksi kokeilla sulkapalloa, lentopalloa, koripalloa sekä temppuilua kamppailusalissa. Mikäli pidempi vierailu Varalassa kiinnostaa, kesälle on varattavissa myös Perhesporttileirejä. Järjestettyä ohjelmaa ja aktiviteetteja on tuolloin jokaisen leiripäivän ohjelmassa. 

Varalassa majoitutaan hotellitason huoneissa. Huoneet ovat pääsääntöisesti kahden hengen huoneita, mutta myös väliovellisia perhehuoneita on saatavilla. Tai miltä kuulostaisikaan yö tähtitaivaan alla? Sekin on mahdollista Varalassa, upeassa lasi-iglussa, jonne mahtuu kahden aikuisen lisäksi majoittumaan kaksi alle 10-vuotiasta lasta. 

Varalasta löytyy tekemistä myös päiväseltään. Seikkailupuisto Flowpark Varala on mainio kohde koko perheelle. Puistossa kiipeillään puiden väliin rakennetuilla tehtäväradoilla. Kiipeilyä voi harrastaa, vaikka taivaalta hieman vettä ripottelisikin. Flowparkissa on kymmenen rataa, joissa on eri vaikeustasoja. Osa radoista soveltuu pienillekin lapsille, osaan vaaditaan 150 cm:n pituus, hyvää kuntoa ja korkean paikan sietokykyä. Pienemmille lapsille tarkoitetut radat ovat noin metrin korkeudella. Aikuinen voi kulkea lapsen vieressä ohjaten. 

www.varala.fi

Jaa tämä artikkeli


Kesä Suomessa Matkailu Vapaa-aika