Viikonloppu Varalassa: Rentoutusta, inspiraatiota ja voimaa


Kivenheiton päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Varala on hyvinvointikeidas, jossa voi viettää irtioton luonnon keskellä ja saada inspiraatiota voimaannuttavista sekä inspiroivista viikonloppukursseista.

Varalaan on tervetullut niin kokenut joogi kuin rentoutusta tai uutta harrastusta kaipaava ruuhkavuosien sankari. Parin päivän viikonloppuloma on voimaannuttava kokemus arjen paineiden ja suorittamisen keskellä.

”Ympäristö on rauhoittava ja se luo mahdollisuuden kuunnella kehon sekä mielen viestejä ja omia tunteita”, tiivistää hyvinvointipäällikkö Minni Suni.

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä HyväOlo-viikonloppu sekä Jooga Cocktail ovat kumpikin panostusta omaan aikaan ja hyvinvointiin. Vuolaita kehuja ovat saaneet niin ammattitaitoiset ohjaajat, maukas ruoka kuin kurssien hyvä ilmapiiri ja uusiin ystäviin tutustuminen. Kolmipäiväisessä HyväOlo-viikonlopussa keskitytään testaamaan erilaisia lajeja, kuten kehonhuoltoa foam rollerilla, vesijumppaa, piristävää porrastreeniä ja flowjoogaa. Kurssi on yhdistelmä voimaa, rentoutumista ja hyvää energiaa – uutta kipinää omaan treeniin.

”Jäämällä yöksi opistolle, voi säilyttää rentouden ja harjoitusmielentilan yllä koko viikonlopun”

”Usein kursseille tullaan kaverin, porukan tai kumppanin kanssa, mutta yhtä hyvin voi tulla yksin!” Suni kannustaa.

Pari päivää kestävän Jooga Cocktailin aikana tutustutaan joogan muotoihin aina rauhallisesta äänimaljarentoutuksesta dynaamiseen ja voimaa kehittävään flowjoogaan. Piinkovat vetäjät pitävät huolen, että niin kokenut joogaaja kuin kaverin mukana uutta lajia testaamaan tullut utelias ensikertalainen saavat harjoitteista irti uutta inspiraatiota.

”Useat Tampereen seudulla asuvat ovat kertoneet yöpyvänsä kurssien aikaan opistolla, jotta rentoutus ja harjoitusmielentila säilyvät viikonlopun ajan katkeamatta”, Suni vinkkaa.

Energiaa arkeen
Varalan kursseilta
Syksy:
26.-28.10.2018 HyväOlo
24.-25.11.2018 Jooga Cocktail
Kevät:
1.-3.2.2019 HyväOlo
4.-5.5.2019 Jooga Cocktail

Ilmoittautuminen syksyn kursseille
avoinna osoitteessa

https://varala.fi/?utm_source=ihanamina

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Terveys