Elämäniloa liikuntaviikolta marraskuun harmauteen


Rento ilmapiiri. Paljon mukavaa ohjelmaa, johon voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Ammattitaitoiset, kivat ohjaajat. Siinä muutamia asiakaspalautteita aiemmista Elämäniloa-liikuntaviikoista, joita on järjestetty Suomen vanhimmassa urheiluopistossa Tampereella jo kymmeniä vuosia.

Seuraava 25.–29.11.2019 järjestettävä täysihoitoloma sisältää venyttelyä, vesijumppaa, kuntosaliharjoittelua ja ulkoilua Pyynikin upeissa harjumaisemissa sekä tutustumista Varalan mielenkiintoiseen historiaan. Ohjelmaan kuuluu myös rantasaunailta ja kulttuuriretki Tampereen keskustaan.

”Aktiiviloma sopii kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä saada hymyä huuleen ja vaihtelua arkeen. Kotiin viemisiksi saa hyviä neuvoja ja uutta motivaatiota liikuntaan. Kurssille voi tulla yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa”, kertoo Varalan hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

Varala tarjoaa senioreille viikoittain vesijumppaa ja jumppatunteja, joihin voi osallistua koko kauden ajan tai kertamaksulla. ”Elämäniloa- lomien rinnalla kehitämme uutta Varala Senior Club -toimintaa. Tavoitteena on muodostaa kaikille avoin senioreiden yhteisö, jolle tarjoamme viikoittaisen ohjelman lisäksi hyvinvointipäiviä useasti vuodessa.”

Ilmoittautuminen Elämäniloa-lomalle:
www.varala.fi tai myyntipalvelu puh. 03 2631 211

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika