Vantaan Taksi Oy kunnioittaa perinteitä ja tuottaa laadukasta palvelua


Vantaan Taksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Javanainen

Pääasiassa yritysasiakkaisiin keskittyvä Vantaan Taksi on ylpeä, että on voinut taksialan murroksessa pitää yllä poikkeuksellisen korkeaa, perinteistä palvelutasoa. Dynaaminen yritys katsoo kuitenkin myös rohkeasti tulevaisuuteen esimerkiksi ympäristöasioissa. 

Vantaan Taksin juuret ulottuvat vuoteen 1949 ja lentokenttäasiakkaita yritys on palvellut jo vuodesta 1952. Nykyisin yritys palvelee lentokenttäasiakkaiden lisäksi yrityksiä ja kuljettaa yhtä lailla pieniä koululaisia kuin yritysten työntekijöitä. Pitkä kokemus luo vakaan pohjan asiakaspalvelulle. 

”Kuljettajiemme ammattitaito on avainasemassa laadun luomisessa, heistä monella on todella pitkä kokemus ja erinomainen pääkaupunkiseudun tuntemus”, kertoo Vantaan Taksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Javanainen. 

Täsmällisyys on asiakkaiden edellyttämä ja kiitosta saava kilpailuetu, palvelua tuotetaan minuuttiaikataululla ja lähes vuorokauden ympäri. Luotettava palvelu myös yöaikaan onkin Javanaisen mielestä erityisen tärkeää. 

Taksinkäyttö työmatkojen suorittamiseen tuo yrityksille useissa tapauksissa monia etuja. 

”Tämä voi olla yrityksille jopa rekrytoinnin tuki. Yritykset voivat palkata autottomia henkilöitä, vaikka töihin pitäisi päästä keskellä yötä. Tuomme asiakkaan kohtuuhinnalla töihin ajasta riippumatta. Työnantajan ei tarvitse kustantaa parkkipaikkaa eikä pohtia minne henkilöstö pysäköi autonsa. Tilaaminen on vaivatonta ja laskutus hoituu kuukausittain kustannuspaikat eriteltynä”, Javanainen esittelee. 

Turvallisuus ja ympäristö edellä 

Vantaan Taksille turvallisuus ei tarkoita ainoastaan liikenneturvallisuutta. Javanaisen mukaan yrityksen kuljettajille on itsestään selvää saada toimitukset hoidettua luotettavasti. 

”Meille on kunnia-asia hoitaa turvallisesti ovelta ovelle lapset tai vanhukset. Kyytimme voi laittaa yhtä lailla myös unohtuneen lompakon.” 

Ympäristösertifikaatin hankkinut yritys näkee tärkeänä kilpailuetuna myös ympäristön huomioimisen. Yrityksessä on vaihdettu uusiutuvaan dieseliin ja autokantaan kuuluu nyt myös sähköautoja. 

Javanainen näkeekin laadukkaan palvelun tuottamisen monen asian summana. 

”Hyvää asiakaspalvelua ei ole vain se kaksikymmentä minuuttia, kun asiakas on kyydissä. Kaikkien osien tulee toimia. Nykyajassa perinteisen hyvän palvelun määritelmä on alkanut monessa yhteydessä hämärtyä, mutta meille on ylpeydenaihe perinnettä yllä”, hän summaa. 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi