Vanhan ajan luonnon reseptit


Luonto on ollut aina ehtymätön sekä ulkoisen että sisäisen hyvinvoinnin lähde. Kauneus kumpuaa luonnosta, se hoitaa meitä. Mutta samalla meidän tehtävä on hoitaa luontoa. Vanhanajan yksinkertaiset reseptit ja kestävän kehityksen puhtaat periaatteet ovat luoneet hienon suomalaisen luonnonkosmetiikan menestystarinan

Saaren Taika ­luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat puh­dasta suomalaista käsityötä. Valmistusprosessissa on otettu huomioon ympäristö ja luonto, alkaen eettisesti hankituista ja käsittelemättömistä raaka­aineista sekä tuotannon kyl­mäprosessista. Tuotteet ovat 100 % biohajoavia ja voidaankin puhua hyvällä omatunnolla vihreästä kosmetiikasta, jossa vanhat luonnonreseptit ovat jalostettu nykypäivän tietoiselle kuluttajalle.

Veera suolasaippua kosteutukseen

Säilöntä­- ja väriaineeton Veera suolasaippua on herkkäihois­ten ystävä, joka tunnetusti ehkäisee hienhajua, auttaa näp­pylöihin ja jopa psoriasikseen. Kuivan tai atooppisen ihon omaava huomaa rasvaamisen tarpeen pienentyvän, sillä Veera suolasaippua kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

”Olen ollut ennen varsinainen kosteusvoiteiden suurkulut­taja. Erittäin kuivasta ihosta kärsineenä jouduin aina suihkun jälkeen rasvaamaan itseni päästä varpaisiin ja siitä tarpeesta kehitin tämän suositun tuotteen. Nykyään minun ei tarvitse rasvata kuin kädet ja jalat”, kertoo yrityksen perustaja ja tuote­ kehittäjä Johanna Amnelin onnellisena.

Teepuusaippua

Tämä ihmepalanen on Saaren Taika ­tuoteperheen uu­dempia tulokkaita ja on kivunnut nopeasti suosituimmaksi saippuaksi.”Ihan huippusaippua iho-­ongelmaisille, esimerkiksi mus­tapäihin, hormoninäppyihin ja akneihoon. Huomasin itse, että Teepuusaippua toimii erittäin hyvin meikinpoistoon ja jopa vedenkestävä ripsari lähtee hyvin”, Johanna toteaa.

Alunperin hän kehitti saippuan itselleen lapsesta asti vai­vanneeseen ihottumaan ja erityisesti käsi-ihottumaan ja kutinan helpottamiseen.

Kamomilla Sheavoide ihottumiin

”Olen kehittänyt Kamomilla Sheavoiteen omaan hanka­laan käsi­-ihottumaan, joka oli vaivannut lapsuudesta asti. Pitkäjänteisen työn ja kehittämisen jälkeen syntyi tuote, joka kerää kiitosta pahoista allergioista kärsiviltä asiakkailta. Itsekin sain käteni kuntoon voiteen avulla”, Amnelin iloitsee.

Kamomilla Sheavoidetta suositellaan kutinoihin, erilaisiin iho­-ongelmiin allergioista psoriasikseen ja vaikkapa hyttysen pistoksiin.

Jaa tämä artikkeli


Kauneus