Valo Hotel & Work vastaa työnteon murrokseen


Valo Hotel & Work on täysin uudenlainen toimitilakonsepti, joka tuo korkealuokkaiset, hotellitasoiset palvelut toimitila-asiakkaiden ulottuville. 

Vaikka etätyö on kasvattanut rooliaan koronan aikana, on tilanteen normalisoituessa toimitiloille varmasti yhä tarvetta. Tarve voi kuitenkin olla hyvinkin erilainen kuin aiemmin työn kiihtyneen murroksen seurauksena.

”Yrityksissä pohditaan näinä aikoina kuumeisesti, millaisia puitteita työlle tarvitaan jatkossa. Onko yrityksen järkevää investoida suuriin, kalliisiin ja monipuolisiin tiloihin, kun työtä tehdään välillä kotoa käsin tai tien päältä? Tai työpaikalle tultaessa tarve vaihtelee keskittymistä vaativasta tilasta tiimityöhön tai asiakaspalaverin pitämiseen?”, Valo Workin liiketoimintajohtaja Teemu Saari haastaa. 

Entä jos olisi mahdollisuus valita joustavasti käyttöön vain tarvitsemiaan puitteita työnteolle? Sitä Valo Hotel & Work tarjoaa – joustavia sopimuksia ilman irtisanomisaikaa tai takuuvuokraa. 

”Sopimus joustaa asiakkaan tarpeen mukaan ja tilaa voi saada lisää tai vähemmän reaaliajassa. Asiakas hallitsee itse palveluitaan helposti digitaalisen käyttöliittymän kautta.” 

Ympärivuorokautinen ”ainakäyttö” mahdollistaa kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman 

Valo Hotel & Work -konseptissa huoneet muuntautuvat huipputason hotellihuoneista päivisin korkealuokkaisiksi toimistotiloiksi muuntokalusteiden ja muun teknologian avulla: sängyt menevät piiloon ja työpöydät tuodaan esiin. 

Ydinajatuksena on tuoda hotelleissa totuttu asiakaslähtöisyyden ajattelutapa nyt myös toimitilakäyttäjien ja heidän vieraidensa ulottuville, kun kiinteistön ”ainakäyttö” mahdollistaa laajan palveluvalikoiman ympärivuorokautisesti. 

”Työnteon jälkeen päivää voi jatkaa ruokailemalla bistrossa ja rentoutumalla kattokerroksen upeissa wellness-tiloissamme sekä jäämällä yöksi halutessaan. Tarjolla on myös kokous- ja tapahtumatilat kaikkine oheispalveluineen. Meillä on kaikki palvelut saman katon alla ja maksat vain käyttämistäsi palveluista etkä koskaan tyhjillään seisovista tiloista”, Saari summaa. 

Valo Hotel & Work Helsinki 

  • avautuu alkusyksystä 2020. 
  • sijaitsee liikenteen solmukohdassa Mannerheimintie 109:ssä. 
  • 422 muuntuvaa työ- ja hotellihuonetta. 
  • kokous- ja tapahtumakapasiteettia noin 200 hengelle. 
  • upea wellness-osasto saunoineen, altaineen ja kuntosaleineen kattokerroksessa. 
  • huipputason bistro ja loungebar palvelevat aamusta iltamyöhään. 
  • palvelut tarjolla 24/7 

Mietitkö uusia toimitiloja etkä halua maksaa turhasta? Lue lisää osoitteesta www.valowork.fi ja soita numeroon +358 10 340 4000.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi