Vallox laajentaa tuotevalikoimaansa Raikasta sisäilmaa nyt myös isompiin kiinteistöihin


Vallox on hyvä esimerkki kotimaisesta laitevalmistajasta, joka menestyy myös kansainvälisillä markkinoilla. Menestyksen reseptin on huipputason osaaminen ja aktiivinen investointi kehitystyöhön.

Vallox Oy tunnetaan kestävien, energiatehokkaiden ja luotettavien asuntoilmanvaihtokoneiden valmistajana. Niiden ansiosta sisäilma on raikas hengittää, ja kiinteistöt pysyvät kunnossa.

Viime vuosina 50-vuotias yritys on investoinut vahvasti tuotekehitykseensä ja tuotantoonsa. Mm. oma äänilaboratorio ja LEAN-oppien hyödyntäminen tuotantopuolen tehostamisessa näkyvät asiakkaille tuotteiden laatuna ja toimitusvarmuutena.

Nyt samaa osaamista tuodaan myös suurempien toimitilojen ilmanvaihtoratkaisuihin. Valloxin lanseeraamat kompaktit ilmankäsittelykoneet sopivat esim. toimistoihin, kouluihin, liikuntahalleihin, liiketiloihin ja hoivakiinteistöihin. Ne on suunniteltu niin soveltuviksi niin uudispuolelle kuin korjausrakentamiseenkin.

Avainsanana joustavuus

Tuotepäällikkö Juuso Nyström kertoo, että Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet on alusta asti suunniteltu toimimaan Suomen vaativissa olosuhteissa. Niiden kehittämisessä on huomioitu niin tilan käyttäjien, suunnittelijoiden, asentajien kuin talotekniikasta huolehtivien tarpeet.

”Avainsana on joustavuus. Rungon modulaarisuuden ansiosta ne ovat helposti kuljetettavissa ja asennettavissa. Koneet ovat myös huollettavissa molemmin puolin, mikä on tässä tuotekategoriassa poikkeuksellista.”

Joustavuutta tuo myös se, että koneet toimitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko sähkö- ja säätölaitteineen tai ns. riviliitinkoneena, jolloin asiakas voi asennuttaa haluamansa automatiikan. Laitteet voi liittää kaikkiin olemassa oleviin rakennusautomaatiojärjestelmiin. Suunnittelijoille tarkoitettua mitoitusohjelmaa Nyström pitää merkittävänä apuna.

”Jokainen kohde on omanlaisensa ja on tärkeää, että koneet voidaan mitoittaa kunkin kohteen vaatimusten mukaisesti. Mitoitusohjelma antaa tähän mahdollisuuden.”

Lue lisää: www.vallox.com

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi