Vakuutusmeklari pitää asiakkaan puolia ja rakentaa kustannustehokkaan ratkaisun – HONKATALOT ARVOSTAA SÖDERBERG & PARTNERSIN TUOMAA NÄKEMYSTÄ


Vakuutusmeklariyhtiö Söderberg & Partners hoitaa asiakkaiden vakuutusturvaa ja luo asiakkaille kokonaisvaltaisesti toimivia, tarpeita vastaavia vakuutusratkaisuja. Perheyritys Honkataloille vakuutusmeklarin käyttäminen on luonteva tapa ratkoa jatkuvasti muuttuvia vakuuttamistarpeita. 

Söderberg & Partners on kansainvälinen konserni, joka toimii seitsemässä maassa ja työllistää noin 3000 henkilöä. Suomen organisaatio on muodostunut usean pitkän linjan vakuutusmeklariyhtiön fuusiosta kesällä 2021. Konserni palvelee sekä yksityistä että julkista sektoria, niin kertaluontoisesti konsultoiden kuin jatkuvina asiakkuussuhteina. Lisäksi asiakkaille tarjotaan vahinkoihin liittyviä lisäpalveluita Claims Link -yhtiön kautta. 

”Isossa joukossa eri vakuutuslajien osaaminen on monipuolisempaa, sillä henkilöstöllä on parempi mahdollisuus erikoistua. Neuvomme asiakkaitamme monipuolisesti kaikessa vakuutuksiin ja henkilöstöetuuksiin liittyvässä”, kertoo vakuutusmeklari Juha Ikkelä. 

Ikkelän mukaan vakuutusmeklarin käytössä huomionarvoista on se, että sitä tehdään todella vahvasti asiakkaan etu edellä. Samalla asiakkaan aikaa vapautuu ydinliiketoimintaan. 

”Vakuutusmeklarit ovat aina asiakkaidensa luottohenkilöitä. Tärkeä tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme ymmärrystä riskienhallinnasta ja vakuuttamisesta. Kaikkea ei kannata vakuuttaa, jos yrityksen riskinkantokyky on hyvä. Yrityksen tulisi kuitenkin tietää mitä on vakuuttanut, mitä ei, ja miksi”, hän kuvailee. 

Helppo tavoitettavuus ja nopea vasteaika saavat Honkataloilta kiitosta 

Puurakentamisen edelläkävijä Honkatalot on kokenut yhteistyön Söderberg & Partnersin kanssa antoisana. 

”Me emme itse ole vakuutusasiantuntijoita. Meille vakuutusmeklari onkin tuki ja turva, joka uskaltaa ottaa suoraan kantaa, mikä on kannaltamme järkevää”, kertoo Honkataloja luotsaava Harri Vainionpää. 

Hän korostaa myös hyvän asiakaspalvelun suurta merkitystä. 

”On iso asia, että Juhalle voi soittaa ja kysyä kiireisistä asioista saman tien. Asiointi on jouhevaa. Olemmekin pystyneet aina ratkaisemaan haasteita yhteisesti ja yrityksen kannalta parhaalla tavalla.” 

Honkatalojen toimialalla vakuuttamisen rooli on suuri. Vakuutustarjonnassa pitää huomioida esimerkiksi sekä kotimainen että kansainvälinen toiminta ja työmaatoiminnan erityispiirteet. Vainionpään mukaan meklarilta on saatu hyviä tarkennuksia siihen, mitä missäkin tilanteessa on syytä vakuuttaa. 

Ikkelä korostaa, että asiakastyöhön antaa hyvät edellytykset yhdistelmä paikallista, joustavaa toimintaa ja toisaalta suuren konsernin tuomat mahdollisuudet. 

”Toiminta Suomessa on joustavaa ja byrokratia vähäistä, mutta Söderberg emoyhtiönä varmistaa, että olemme uskottavia myös ulkomaille päin”, hän summaa. 

Tutustu tarkemmin: www.soderbergpartners.fi

Jaa tämä artikkeli


Asiantuntijat CEO