Vahvista ja ravitse talvi-ihoasi superfoodeilla!


Hemmottele ihoasi superfoodeilla. Päivitä ihosi aivan uudella ihonhoitorutiinilla tai poimi lempituotteesi ravitaksesi ihoa ilmojen kylmetessä. 

Superfood Facial Oil

Kylmän sään hiipiessä, mikä sen parempaa, kuin lisätä ihonhoidon tehotuotteen, kasvoöljyn, ihonhoitorutiiniin hoitamaan herkkää ihoa talven ajan. Tämä 100 % luonnollinen konsentroitu yhdistelmä superfoodeja ravitsee syvävaikutteisesti ja kosteuttaa. Kevyt öljy jättää ihon tasapainoiseksi, pehmeäksi ja raikkaan hehkuvaksi. Vinkki! Täydellinen talviajan tuote. 

Superfood Fruit Vinegar Liquid Glow 

Puhdistuksen jälkeen jatka antamalla ihollesi päivittäinen annos vitamiineja virkistävällä kasvovedellä, joka hellävaraisesti kuorii epäpuhtaudet ja lian iholta omenaetikan, aprikoosin ja persikan AHA-hapoilla. Tuote sisältää myös viikunakaktusta, jossa on paljon vitamiineja ja ravinteita sekä sokerin prebiootteja, jotka tasapainottavat ihon mikrobiomia. Tuloksena on tasapainoinen, kirkas ja pehmeä iho. 

Superfood Matcha Eye Dew

Älä unohda tärkeää silmänympärysaluetta! Käytä viilentävää geeliä, joka antaa välitöntä kosteutusta silmänympärysalueelle. Matcha-tee ja probiootit piristävät väsynyttä ilmettä samalla hoitaen herkkää silmänympärysihoa. Vinkki! Sopii hyvin meikin alle tai meikin päälle piristämään kasvoja päivän aikana. 

Superfood AHA Glow Cleansing Butter 

Kasvojen puhdistus on kaiken a ja o. Syväpuhdistava ja kosteuttava balmi poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta, jättäen ihon terveen näköiseksi ja kuulaaksi. Kurpitsan entsyymit kirkastavat ja omegarasvahappoja sisältävä mangovoi ja chiansiemenöljy ravitsevat ja kosteuttavat. Vinkki! Käytä myös syväpuhdistavana naamiona tai silmämeikinpoistoaineena. 

Superfood Glow Priming Moisturiser

Pimeinä talvipäivinä kasvot kaipaavat hehkua. Päivävoide valoa heijastavilla mineraaleilla loihtii luonnollisen hehkun kasvoillesi silmänräpäyksessä. Kevyt voidemainen koostumus toimii kirkastavana päivävoiteena, kosteuttavana meikinpohjustajana sekä korostustuotteena. Vinkki! Täydellinen seuralainen talven lomamatkalle! Ps. Elemiksen myydyin tuote ja monesti palkittu meikkituote. 

Superfood Kefir-Tea Mist 

Talvella iho tarvitsee kosteutusta enemmän kuin muina vuodenaikoina, mahdollisesti myös raikkautta tietokoneen edessä vietettyjen tuntien takia. Anna ihollesi lisäkosteutusta päivän aikana antioksidanttipitoisella kasvosuihkeella. Käytä myös kasvovetenä, meikinpohjustustuotteena tai kiinnityssuihkeena. Vinkki! Monipuolinen 4-in-1-suihke on ihanteellinen työpöydälle kaveriksi. 

Superfood Day Cream / Superfood Night Cream

Parhaiden tulosten saamiseksi, suosittelemme pehmentävän voiteen käyttämistä yhdessä öljyn kanssa. Sekä yö- että päivävoide ovat erittäin ravitsevia ja hoitavia täynnä superfoodeja. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus Lifestyle Terveys