Vahva suunnittelu yhdistyy ekologisuuteen


Suomalaista designia

NOSH haluaa suunnitella laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita, jotka ovat ekologinen valinta. NOSH-vaatteet suunnitellaan Suomessa. Kekseliäs suunnittelu tekee NOSH-vaatteista myös monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä. Ilme muuttuu nopeasti asusteita vaihtamalla vaikka lähtiessä toimistolta illanviettoon.

Valmistus Euroopassa sertifioidusta luomupuuvillasta

NOSH-vaatteen elinkaaressa noudatetaan vastuullisia toimintatapoja. Vaatteiden päämateriaalina on sertifioitu luomupuuvilla. Vaatteet valmistetaan eurooppalaisissa tehtaissa Portugalissa, Ukrainassa ja Latviassa. Yhteistyökumppanit valitaan tarkkojen kriteerien pohjalta. Vastuullisen toiminnan periaatteet ulottuvat niin hankinnasta yhteiskuntavastuuseen kuin sosiaaliseen vastuunkantoonkin.

Vuonna 2018 NOSH palkittiin ensimmäistä kertaa jaetulla Suomen Tekstiili & Muoti ry:n tunnustuspalkinnolla. Perusteina olivat liike- ja tuoteidean omaperäisyys, vastuulliset toimintatavat, positiivinen markkinointi ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Pehmeitä ja mukavia päällä

NOSH-vaatteisiin on ilo pukeutua, sillä niiden ylellinen pehmeys tuntuu mukavalta päällä. Tyylikkäät asukokonaisuudet syntyvät yhteensopivilla väreillä ja monipuolisilla yhdistelymahdollisuuksilla. Yhdisteltävyys otetaan huomioon jokaista mallistoa suunniteltaessa. NOSH-vaatteissa tunnet olosi hyväksi juuri sellaisena kuin olet.

Edustajilta ympäri Suomen sekä verkkokaupasta

Vaatteiden valinnassa auttaa yli 100 iloista ja innokasta NOSH-edustajaa, jotka toimivat itsenäisinä yrittäjinä ympäri Suomen. Yrittäjyyden tukeminen on NOSHille tärkeä arvo ja edustajia tukee kokonainen tiimi Hämeenlinnassa. Yhä useampi edustaja on tehnyt NOSH-edustajuudesta itselleen päätoimisen työn tuoden henkilökohtaisen palvelun vaatekutsuilla asiakkaiden olohuoneisiin.

Myös verkkokaupasta löytyy vaivattomasti mieluisia vaatteita ja tarjouksia. Koko-opas auttaa oikean koon valinnassa ja tyylisivuilta löytyy vaatteiden yhdistelyvinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

Tutustu NOSHin valikoimaan
Tilaamalla uutiskirjeen osallistut arvontaan

Nosh Organics
@noshwomen
@noshkutsut

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti