Vahva asiantuntijuus on Maison Luumin menestyksen taustalla ”Tulevaisuudessa kiinteistönvälittäjien on muutettava arvomaailmaansa”


Kuva: Jenny Kallio 

Maison Luumilla on kunnianhimoinen tavoite muuttaa käsitykset kiinteistönvälittäjistä. Yritys uskoo vahvasti vastuulliseen, asiakasta arvostavaan otteeseen ja panostaa tehokkaan myyntityön lisäksi erityisesti taustatyöhön. 

”Olemme yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka toimii pääkaupunkiseudulla”, aloittaa yrittäjä Heidi Luumi. Kuusi vuotta toiminut yritys on ottanut pysyvän paikkansa todella kilpaillulla alalla. 

”Olemme alusta saakka panostaneet työmme vastuullisuuteen ja ottaneet sen toimintamme ohjaavaksi tekijäksi kaikessa tekemisessämme.” 

Konkreettisesti panostus näkyy erityisesti taustatyön määrässä. 

”Vastuuasiat on syytä ottaa vakavasti. Tarkistamme jokaisen yksityiskohdan ja kyseenalaistamme kaikki epäkohdat. Niin ostajan kuin myyjänkin stressi poistuu, kun he tietävät välittäjänsä tehneen joka työvaiheen niin hyvin kuin se vain on mahdollista. Hyvä kauppahinta ja lyhyt myyntiaika ovat aina tavoitteena olennaisia mutta tällaisessa asiantuntijatyössä tärkeintä on kuitenkin tehdä asiat oikein.” 

Luumi korostaakin toiminnan todellista ydintä, mikä tuntuu joskus olevan välittäjillä hukassa. 

”Välittäjän iso ego tai oma näkyvyys eivät saa olla välittäjän tärkeimmät arvot. Asiakas tulee ensimmäisenä ja raha vasta kaukana toisena.” 

Asiakkaat ja oma henkilökunta edellä 

Tarkan taustatyön mahdollistaa yrityksen sisäinen työnjako, jossa jokainen keskittyy omaan asiantuntijuusalueeseensa. – Meillä jokainen tekee sitä, missä on todella hyvä. Välittäjät keskittyvät puhtaasti myyntiin ja taustalla olevat asiantuntijat tekevät taustatyöt sekä ylläpitävät koko tiimin osaamista, Luumi kertoo. -Koska jokainen saa toimia omalla vahvuusalueellaan, säilyy työmotivaatio korkealla. 

Maison Luumin ammattitaito kantaa pitkälle, sillä yritys ei ole vastaanottanut yhtään reklamaatiota koko toiminta-aikanaan. Ostettua brändimainontaakaan ei tarvita: 

– Meitä suositellaan vuolaasti ja tämä kannustaa jatkossakin jatkamaan valitsemallamme tiellä. Tulokset puhuvat puolestaan, Luumi summaa. 

Jaa tämä artikkeli


Työelämä