Vagisan kosteuttavat tuotteet auttavat lievittämään emättimen kuivuutta


Emättimen kuivuutta voi ilmetä eri vaiheissa naisen elämää, esimerkiksi imettämisen aikana, joidenkin lääkkeiden sivuvaikutuksena ja kaikkein yleisimmin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Kaikissa näissä tapauksissa Vagisan kosteuttava emätinvoide ja Vagisan kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® voivat auttaa helpottamaan epämukavaa tunnetta.

Kosteuttavat Vagisan-tuotteet tarjoavat sekä kosteutta että hoitavia lipidejä (rasvoja) emättimen limakalvoille ja ulkoisen intiimialueen iholle. Tämä erottaa kosteuttavat Vagisan-tuotteet markkinoilla olevista vesipohjaisista geeleistä. Moni nainen kaipaa voiteen rauhoittavaa vaikutusta ja valitsee siksi voiteen geelin sijaan.

Koska koko tuotesarja on täysin hormoniton, se tarjoaa helpotusta myös naisille jotka eivät halua tai voi käyttää hormonivalmisteita.

Vagisan Kombi -yhdistelmäpakkaus

Testaa, voisivatko kosteuttavat Vagisan-tuotteet olla sopiva valinta sinulle

Tietyt oireet voivat olla merkki mahdollisesta emättimen kuivuudesta. Tunnistamalla nämä oireet on helpompaa tehdä päätös oikean tuotteen valinnasta. Jos koet kuivuuden tunnetta, kutinaa, ärtymystä, polttelua tai kipua emättimessä tai ulkoisella intiimialueella, saatat kärsiä emättimen kuivuudesta. Yksikin näistä oireista voi olla merkki emättimen kuivuudesta. Saatavilla apteekeista.

Vagisan kosteuttavat emätinpuikot Cremolum®

*Pharmarket tukkumyyntitiedot, YTD, 2019. Kategoria: dry mucousa and vagina.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Terveys