Vaatekaapin klassikot


Vaatekaapin klassikot ovat nousseet uudelleen pinnalle. Varmistamalla, että vaatekaapistasi löytyy tällä kaudella nämä ikuiset klassikkotuotteet, olet samalla ajankohtainen ja trendikäs, mutta myös ajattoman tyylikäs. Kenkiä, laukkua ja meikkiä muuttamalla nämä suosikkituotteet taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin.

1. Mustat suorat housut 

Mustat suorat housut ovat palanneet. Hyvin istuvat, pehmeät ja joustavat housut voivat olla lahkeiltaan levenevät, kauttaaltaan leveät, vajaamittaiset, kapenevat tai tailored-malliset. Pääasia on löytää juuri itselle parhaiten istuvat ja omiin tarpeisiin sopivat luottohousut, joissa olo on varma ja mukava. Materiaalit ovat itsestään siliäviä ja joustavia, ja monesta mallista löytyy myös joustava vyötärönauha. Samat housut toimivat siis niin etäpäivinä istuskeluun kuin tiukempiinkin edustustilaisuuksiin. Rennompaan lookkiin mustien suorien housujen kanssa puetaan valkoiset tennarit ja virallisempaan tilaisuuteen taas toimii nilkkurit tai loaferit. Ilme kevenee lahjetta kääräisemällä. Persoonallinen pukeutuja voi antaa pienen hauskan vihjeen omasta tyylistään valitsemalla hauskat kuviolliset tai värikkäät sukat ja herrainkengät muuten klassista lookkia piristämään.

Housut: VERO MODA 

2. Kauluspaita

Mustien housujen lyömätön luottopari on kauluspaita. Valkoisen ja mustan paidan rinnalla nähdään perinteisen raidan lisäksi graafisiaprinttikuvioita, jotka tuovat ulottuvuutta klassiseen yhdistelmään. Perinteiseen puuvillaiseen kaulus-paitaan on nyt sekoitettu mukaan polyesteria ja elastaania, jotta paita ei niin rypistyisi ja tarvittaessa silittäminenkin sujuu nopeammin. Tämän kevään ykkösasu koostuu pitkästä väljästä kauluspaidasta ja leveistä mustista housuista. Yhdistämällä kaksi oversize-tuotetta syntyy uuden ja mielenkiintoisen näköinen look. Kenkinä asuun toimivat niin tennarit, loaferit kuin nauhalliset kävelykengät.

Kauluspaidat: VILA, VILA & VERO MODA 

3. Monikäyttöinen mekko

Täydennä tänä keväänä mekkovalikoimaasi graafisella printilläkuvioidulla mekolla. Nämä printit ovat näyttäviä, mutta myös tyylikkäitä sekä ajattomia. Mekkojen materiaaleissa luotetaan kepeisiin ja laskeutuviin vaihtoehtoihin, väriyhdistelmät puolestaan ovat klassisia ja raikkaita. Rennomman asun luot yhdistämällä keveään ja pitkään paitamekkoon suorat housut, naisellisempi look puolestaan syntyy kun solmit mekon vyöllä istuvammaksi ja lisäät vielä sukkahousut. Moneen muuntautuva mekko onkin täydellinen asuvalinta toimistopäivälle, jonka jälkeen suunnataan kollegoiden kanssa vielä vaikkapa after workeille.

Mekot: VILA & VERO MODA 

4. Istuvat yläosat

Vaihtoehto kauluspaidalle on myös istuva neule tai paita. Neuleen tai neuleliivin voi pukea kauluspaidan päälle ja luoda sileää ja pörröistä materiaalia yhdistämällä kiinnostava look. Luo erilaisia asukokonaisuuksia yhdistämällä tyköistuva yläosa väljään alaosaan tai toisinpäin. Istuva yläosa sujahtaa myös ihanasti housun vyötärön sisään ja muuttaa taas ilmettä korostaen vyötäröä. Kokeile myös housujen vyötärölle päättyvää ns. meet and greet-mittaa, joka on uusi trendikäs neuleiden ja yläosien mitta. Yhdistämällä sen leveisiin housuihin luodaan vartalolle fiilis pitkistä, loputtomiin jatkuvista jaloista.

Paidat: VILA, VERO MODA & VILA 

5. Trenssi takki

Klassinen trenssi on aina trendikäs takkivaihtoehto. Tällä kaudella trenssitakkia nähdään eri pituisina versioina, täyspitkä mitta tuokin tähän ikiklassikkoon taas sitä jotain kaivattua uutta twistiä. Trenssi saa olla hyvin istuva ja ryhdikäs epoletteineen ja kaksirivinapituksineen. Yhtä tyylikäs look syntyy myös trenssillä, joka on laskeutuvaa ja valuvaa materiaalia ja joka sutaistaan kiinni huolettomasti pelkällä vyöllä. Värimaailma trensseissä pitäytyy klassisessa parissa musta ja beige, mutta tänä keväänä nähdään näiden värien rinnalla myös murretun valkoisia trenssejä sekä lämpimiä ruskeita sävyjä.

Trenssit: VERO MODA 

Verkkokaupat: www.veromoda.com | www.vila.com

Jaa tämä artikkeli


Ura & Vaurastuminen