V10 PLUS – tippa täynnä hoitavaa kauneutta


AKIKON TARINA

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. V10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Akiko Yokotalla on pitkäaikainen suhde luontoon, sillä hän on viettänyt suuren osan lapsuudestaan istuttaen ja keräten riisiä käsin Japanin maaseudulla. Hän muistelee lämmöllä sitä, miten hänen isoäitinsä käytti riisin keittämisestä jääneen veden peseytymiseen, ja sen leseet ihon kuorimiseen. “Hämmästelin aina, miten hänen ihonsa pysyi niin hyvänä ilman mitään tuotteita, vaikka hän oli maanviljelijä ja joutui olemaan suurimman osan ajastaan ulkona auringossa.” Juuri isoäidin epätavalliset, ja kuitenkin yksinkertaiset kauneudenhoitorutiinit saivat Akikon innostumaan ihonhoidosta, ja hän kehitti V10 Plus -tuotesarjan. Sarjan tunnetuimmat tuotteet ovat 10 eri seerumia, sekä vesipohjainen kuorintageeli, joka sisältää riisinleseuutetta Akikon isoäidin inspiroimana. Suomessa V10 Plus -sarja on saatavana apteekeista kautta maan.

TURVALLINEN SARJA

V10 Plus -sarjan Suomen kouluttaja Sarita Honkaharju kertoo, että sarjan tuotteet sopivat hyvin herkälle, allergiselle ja kemikaaliyliherkälle iholle. Sarja on parabeeniton, mineraaliöljytön, väriaineeton, eikä sisällä keinotekoisia hajusteita.

“Itse olen laajasti kemikaaliyliherkkä ja tämä sarja pelasti minunkin ihoni, voin käyttää sarjasta kaikkia tuotteita turvallisesti,” kertoo Honkaharju.

J-BEAUTY

V10 Plus -sarja noudattaa japanilaista J-Beauty -ideologiaa, joka perustuu ihon huolelliseen puhdistamiseen epäpuhtauksista ja meikistä. Päivän aikana iho joutuu koville, ja erilaiset saasteet ja kemikaalit on tärkeää saada huolella puhdistettua iholta. Myös kuollut ihosolukko kannattaa poistaa säännöllisesti, koska hoitotuotteet jäävät siihen kiinni, eivätkä pääse jatkamaan matkaa ihon eri kerroksiin. Hoitotuotteita kuluu siis paljon enemmän kuin iholla, joka on riittävän usein puhdistettu V10 Plus -kuorintageelillä. Käsittelyä voisi kutsua myös kuolleen ihosolukon poispesuksi, koska tuote on äärimmäisen hellävarainen ja hoitava. Sitä voi käyttää niin usein kuin haluaa, kuitenkin mielellään ainakin 3 kertaa viikossa. V10 Plus -kuorintageeli sopii myös ongelmaiholle, kuten esimerkiksi akne-, couperosa- tai ruusufinni- ongelmista kärsiville.

SEERUMIT OVAT TÄSMÄTUOTTEITA

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen voidaan ihoa hoitaa laadukkailla täsmätuotteilla esimerkiksi V10 Plus -seerumeilla, jotka ovat ”tiivisteitä” eli tehotuotteita. Jokaisella seerumilla on oma tehtävänsä, erityistarpeet huomioiden, mutta ne kaikki ravitsevat ja hoitavat ihoa, ja niillä kaikilla on tavoitteena saavuttaa kaunis ja kuulas iho. Kymmenestä eri seerumista löytyy jokaiseen tarpeeseen oma seeruminsa, tai voi valita 1–3 eri seerumia oman ihotyypin tai -ongelman mukaisesti. Valinnassa kannattaa käyttää apuna v10plus.fi -sivustolla olevaa seerumitestiä.

V10 PLUS HOITAA JOKAISTA IHON KERROSTA

V10 Plus -ihonhoitosarjan hoitotuotteissa huomioidaan ihon kaikki kerrokset. Seerumit imeytyvät mahdollisimman syvälle hoitamaan ihoa. Hyaluronivoiteiden vaikuttavat aineet imeytyvät ihon kaikkiin kerroksiin, jossa hyaluronihappo sitoo kosteuden ihoon. V10 Plus -sarjassa voidaan käyttää useampaa tuotetta päällekkäin, ns. ”kerroshoitoa” jokaiselle ihokerrokselle. Hyaluronimolekyylien erikokoisuus ja seerumeiden vaikuttavien aineiden pienikokoisuus takaavat vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle ihoon. Nämä tekevät V10 Plus -sarjasta ainutlaatuisen ja tehokkaan, millä saadaan tuloksia aikaan nopeasti.

KOULUTTAJAN VINKKEJÄ

V10 Plus -kouluttaja Sarita Honkaharjun vinkkejä hoitorutiiniin: “Aamulla ja illalla on tärkeää puhdistaa iho huolella puhdistusgeelillä tai puhdistusmaidolla. Puhdistusmaidolla voidaan puhdistaa myös vedenkestävä ripsiväri, pumpulia käyttämällä. Kuorintaa suosittelen käyttämään aamuisin. Kuorinta heleyttää ihon välittömästi ja jos käyttää meikkiä tai puuteria, nämäkin levittyvät iholle tasaisesti, kuorinnan jälkeen. Suosittelen ehdottomasti kuorimaan ihon ennen juhlameikkiä. Tämän jälkeen laitetaan 1-3 eri seerumia, pieni tippa kutakin, seerumit imeytyvät hetkessä. Seerumin päälle voi levittää hyaluronihappoa sisältävän geelin tai geelivoiteen. Talvella suosittelen vielä laittamaan päälle LX-voiteen joka on suunniteltu aikuisen naisen ihon tarpeisiin.”

Lue lisää v10plus.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kauneus