Uutta väriä ja makua sesongin herkkuhetkiin: Bailey’s Red Velvet Cupcake


Syvennä nyt joulun kokemustasi uuden Bailey’s Red Velvet Cupcake -makumaailman avulla. Tuote on saatavilla Alkossa 25.11. lähtien.

Bailey’s Irish Cream -kermalikööri kuuluu jo monen juhlasesonkiin. Eikä ihme: joulu on hemmottelun aikaa, jolloin on lupa syödä ja juoda hyvin. Sallitaan se pitkän syksyn jälkeen, otetaan aikaa itsellemme ja katkaistaan pimeä kausi täyteläisten makujen ja elämysten avulla! Vanha tuttu Bailey’s tuo tänä syksynä suomalaisille uutuuden, joka syventää joulun kokemusta.

Bailey’s Red Velvet Cupcake -kermalikööri on kuin punainen suklaakakku pullotettuna. Leivonnaisten makuinen, hieman suklainen ja jouluinen uutuuslikööri täydentää Bailey’s -tuoteperhettä uudella vaihtoehdolla. Red Velvet Cupcake maistuu ihan sellaisenaan vaikkapa jääpalojen kanssa, mutta siitä taiot myös loistavat cocktailit, milkshaket, leivonnaiset, jälkiruoat… Uusi Bailey’s -perheenjäsen tuo paitsi makua, myös väriä joulupöytään, sillä sen avulla värjäät esimerkiksi leivonnaiset syvän joulunpunaisiksi.

Bailey’s -kermalikööri on vuodesta toiseen erityisesti naisten mieleen, mutta makeasta maustaan huolimatta se sopii hyvin myös miehille. Tänä päivänä myös miehet viihtyvät enemmän keittiössä, ja Bailey’s Red Velvet Cupcake -liköörillä siivitetty jälkiruoka saa taatusti kiitosta rakkaimmilta. Miksi et yllättäisi puolisoasi tai ystäviäsi uudella makuvaihtoehdolla! Ohjeita löytyy runsaasti esimerkiksi Bailey’sin kotisivulta tai sosiaalisesta mediasta.

Lisätiedot: www.baileys.com

Red Velvet Cupcake on myös mitä mainioin vaihtoehto lahjapakettiin!

Jaa tämä artikkeli


Joulun Taikaa