Uusi Fillerina® 12HA on entistä tehokkaampi täyteainehoito ilman neuloja


Maailman ensimmäisestä dermokosmeettisesta täyteainehoidosta on nyt saatavilla uusi tuotesarja. Kahtatoista erikokoista hyaluronihappoa sisältävä Fillerina® 12HA vaikuttaa ihon eri kerroksissa, tuo kasvoille volyymiä sekä häivyttää pieniä juonteita. 

Sveitsissä kehitetyt, kotikäyttöön tarkoitetut Fillerina®-tuotteet sisältävät erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina. Tällä varmistetaan, että vaikutus ihon eri kerroksiin on mahdollisimman hyvä. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä, kosteuttavat ihoa sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille. 

Fillerina® 12HA on parannettu versio tutusta tuotteesta. Se sisältää kaksi kertaa enemmän hyaluronihappoja kuin aiempi. Kahdentoista hyaluronihapon lisäksi siinä on myös kolmea kollageenia ja kahta elastiinia. 

Fillerina® 12HA sisältää dermokosmeettisen täyteainehoidon, jota käytetään kahden viikon ajan päivittäin. Lisäksi sarjassa on ihoa hoitavat päivä-, yö-, silmä- ja huulivoiteet, joiden avulla tehokuurin tulokset pysyvät yllä erityisen hyvin. 

Aiempaa voimakkaampaa tehoa ja suosittu BB-voide 

Fillerina®-sarja on aiemmin perustunut eri ihotyypeille soveltuviin 1, 2, 3 -tasoihin. Sama periaate on säilytetty myös uusissa tuotteissa, mutta koostumukset ovat nyt entistä tehokkaampia ja tasoja on tarjolla 3, 4 ja 5. Muutos vastaa asiakkaiden toiveita erittäin vaikuttavista lopputuloksista. 

Täyteainehoitojen ja ihovoiteiden lisäksi Fillerina®– sarjassa on nyt myös suosittu BB-voide, joka tuo kasvoille kaunista hehkua. BB-voiteen koostumus on kevyt ja se antaa luonnollisen lopputuloksen hoitaen samalla ihoa. 

Kaikki Fillerina®-tuotteet auttavat vähentämään ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia, kuten ihon löystymistä ja kimmoisuuden menetystä. Tuotteiden avulla ihosta tulee napakampi, sileämpi ja hyvin kosteutettu. 

Volyymia kasvoille – ilman neuloja! 

Fillerina®-tuotteet ovat dermokosmeettisia, joten ne levitetään ihon pinnalle. Tuotteen applikaattori tekee oikeasta annostelusta helppoa ja auttaa kohdistamaan vaikuttavat aineet oikein. Fillerina®-tuotteet sopivat myös niille, jotka eivät halua kokeilla perinteisiä pistoshoitoja tai kaipaavat astetta luonnollisempaa lopputulosta. 

Fillerina®-tuotteet ovat ostettavissa apteekeista ja niiden verkkokaupoista, 14 päivän kuurin hinnat alkaen 99 euroa. 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys