Uusi Camp Helsinki tarjoaa apuvälinepalvelut saman katon alta


Camp Scandinavia on lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin erikoistunut perheyritys. Camp Scandinavia valmistaa ja myy ortooseja ja tukia, Camp Mobility liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineitä ja Camp Clinic tukipohjallisia, erityisjalkineita, ortooseja, proteeseja ja niihin liittyviä palveluita.

Parannamme palveluitamme Uudellamaalla ja avaamme uuden toimipisteen Helsingin Pitäjänmäkeen syksyllä 2020. Camp Helsingistä saat saman katon alta kaikki Campin palvelut: Liikkumisen ja toimintaympäristön apuvälineet, apuvälinehuollot, ortoosit, proteesit, tukipohjalliset ja erityisjalkineet.

Apuvälineratkaisut valitaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Apuvälineratkaisun suunnittelusta ja asiakaspalvelusta vastaavat terveydenhuollon ammattilaiset: apuvälineteknikot ja fysioterapeutit – aina ajanvarauksella.

Palvelemme kattavasti koko Suomessa

Camp Scandinavian asiakaspalvelu sijaitsee Helsingissä, Camp Mobilityn toimipisteet Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Kuopiossa, Camp Clinic apuvälineklinikat sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Kuopiossa.

Camp Scandinavia p.09 350 76 30 www.camp.fi
Camp Mobility p.09 350 76 310 www.campmobility.fi
Camp Clinic p.044 507 6880 www.campclinic.fi

Camp Helsinki: Valimotie 17–19,
00380 Helsinki ma-pe 8–16. Avataan 11/2020.

Jaa tämä artikkeli


Hyvinvointi