Utua-laukku on maailman laadukkainta nahkaa Italiasta, ateljeeompelun aatelia Euroopasta!


Utua-laukku on ajaton, kaunis, elinvoimainen ja rohkea. Utuan PaLa-malliston laukut ovat tyyliltään leikkisiä ja täyttä väri-ilottelua. PaLa-laukku on näyttävä asuste jo sellaisenaan ja iloinen kuin tilkkupeitto. Nappaa se kainaloosi kruunaamaan värikäs, näyttävä asukokonaisuus tai karkiksi klassisen skandinaaviseen tyyliin. PaLa on eettinen valinta ja statement-asuste. Voit kantaa sitä ylpeästi tietäen, ettei laukkusi ole tarpeettomasti kuormittanut ympäristöä, ja olla vahvasti oma itsesi.

Jokainen PaLa on oma yksilönsä, sillä tilkkujen paikat ja värit vaihtelevat. PaLa-laukuissa nahan materiaalitehokkuus on viety huippuunsa. Laukkujen upea tilkkupinta kootaan muiden Utua-laukkujen valmistuksessa syntyneistä hukkapaloista. Laadukkaiden laukkujen valmistaminen lukuisista pienistä nahkapalasista vaatii ateljeen ammattilaisilta korkealaatuisia käsityötaitoja.

Utuan toimintaa ohjaavia arvoja ovat ajattomat ja pitkäikäiset tuotteet sekä eettinen ja ammattitaitoinen valmistus. Tuotteissa käytetty nahka on Pohjoismaisen ruoantuotannon ylijäämää ja se on käsitelty laukkuihin soveltuvaksi nykyaikaisin menetelmin, joille on myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit. Tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja ammattitaitoisesti Euroopassa. Ajaton muotoilu, laadukas ompelutyö ja kestävä nahka materiaalina tekevät laukusta pitkäikäisen.

Utua-laukut suunnitellaan Pekkatorin laidalla Vanhassa Raahessa. Utuan tarina on rakentunut vahvan suomalaisen naisen, Piia Vähäsalon, elämänarvojen, vision ja inspiraation johdattamana. Tavoite suunnittelussa on alusta asti ollut luoda ajattomia, korkealaatuisia ja iloisen värikkäitä tuotteita skandinaaviselle käyttäjälle.

Utua -laukku on elämäsi laukku – niille poluille, joita sinä haluat kulkea juuri tänään. Ota olallesi ja rakastu.

Utuan tuotteet ovat saatavilla kaikista Sievi Shop myymälöistä ja verkkokaupasta www.sievishop.fi

Jaa tämä artikkeli


Muoti