UROS LIVE -areenan yhteyteen rakentuu uniikki kokonaisuus asumista, palveluja ja toimitiloja


UROS LIVE -areena ja sitä ympäröivät rakennushankkeet tuovat Tampereen keskustaan uudenlaista arkkitehtuuria. Alueen tornitalot; Tampereen Kannen Topaasi ja Opaali tarjoavat laadukkaita asuntoja loistavalla sijainnilla.

UROS LIVE -areena ja sitä ympäröivät rakennushankkeet tuovat Tampereen keskustaan uudenlaista arkkitehtuuria. Alueen tornitalot; Tampereen Kannen Topaasi ja Opaali tarjoavat laadukkaita asuntoja loistavalla sijainnilla.

SRV:n todella mittava rakennushanke on osittain jo pitkällä. Areena, johon kuuluvat myös hotelli ja harjoitushalli ovat tällä hetkellä sisätyövaiheessa.

– Suurimmat vuokralaiset ovat Lapland Hotels ja ravintolatoimija Noho Partners. Lisäksi areenan yhteyteen tulee Veikkauksen kasino. Kaikki 46 aitiotakin ovat jo vuokrattuna, kertoo SRV:n alueyksiköistä vastaava johtaja Henri Sulankivi.

Kansitaso ravintoloineen tulee olemaan auki myös muille, kuin lipun ostaneille. Ravintoloiden lisäksi sinne on odotettavissa esimerkiksi Hartwallin pienpanimo.

Alue muodostaakin hyvin erityisen kokonaisuuden, jota täydentävät vielä keskustan muut palvelut sekä rautatieasema aivan vieressä. Rakennusten ylemmistä kerroksista avautuvat maisemat koko Tampereen yli.

Kuva Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasin asunnosta A41, 3h+kt+s+viherhuone.

Arkkitehtuuri näkyy myös asuntojen sisällä

Alueelle valmistuu kesäkuussa jo 90 prosenttisesti vuokrattu toimistotalo, joka seitsemännestä kerroksesta lähtien muuttuu asuintalo Topaasiksi. Asukkaat pääsevät muuttamaan taloon loppukesästä.

– Topaasissa on 105 asuntoa, joista tarjolla on vielä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Osassa asuntoja on lasiseinällä erotettuja viherhuoneita, jotka ovat myös lämmintä asuintilaa, esittelee myyntipäällikkö Maija Hallila-Männistö.

Varsinkin talon länsipuolella arkkitehtuuri näkyy selvästi myös asunnon sisäpuolelle. Rakennuksia halkova lasiraita vaikuttaa esimerkiksi ikkunamuotoihin, asunnot ovat myös erittäin valoisia. Alimmassa asuinkerroksessa huonekorkeus on huikeat neljä metriä.

Toinen asuintaloista Opaali on rakentamisessa tällä hetkellä 9. kerroksen kohdalla ja sen valmistumista saadaan vielä odottaa. Siitä huolimatta senkin asunnoista puolet asunnoista on jo myyty. Hallila-Männistön mukaan kaksioita on vielä hyvin tarjolla.

Molempien tornitalojen asukkaat voivat hyödyntää parkkihallia, joka sijoittuu Areenan ja Wallesmannin kannen alla. Autopaikkoja on noin 450 ja alueen asukkaat sekä työntekijät voivat vuokrata pysäköintioikeuden.

Tule tutustumaan!

Topaasiin pääsee nyt tutustumaan yksityisnäytöillä ja Opaaliin sovitusti virtuaaliesittelyissä Tampereen Kansi Visit Centerissä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme puh. 0800 122 300 ja sovi tapaaminen.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi