Unohda pysäköintihuolet, nauti kesästä täysillä


Kesäinen Tampere tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa, mutta pysäköintipaikan metsästämisestä ei pidä kukaan. Kun jättää autonsa johonkin Finnparkin monista parkkitaloista, saa nauttia päivästä rauhallisin mielin. Moovy-mobiilisovellus tekee pysäköinnistä entistä vaivattomampaa.

Kukapa ei haluaisi saada VIP-kohtelua? Kun puhelimesta löytyy helppokäyttöinen Moovy-sovellus, pysäköintitalon puomi nousee automaattisesti sisään- ja ulosajossa. Kuljettajan ei tarvitse tehdä mitään eikä koskea laitteisiin. Katupysäköinnissä voi unohtaa maksuautomaatit ja parkkikolikot, sillä pysäköinti aloitetaan ja lopetetaan

Moovyn avulla. Maksu veloitetaan molemmissa tapauksissa sovellukseen syötetyltä maksukortilta. Helppoa ja hygieenistä. Moovy on kotimainen digitaalinen pysäköintipalvelu, johon käyttäjä kirjautuu helposti puhelimellaan: tarvitaan vain puhelinnumero, maksukortin tiedot ja auton rekisteritunnus. Kuukausimaksua ei ole; maksat vain, kun pysäköit.

”Moovy on vähän kuin VIP-kortti, sillä Finnpark hoitaa pysäköinnin vaivattomasti,” kiteyttää operatiivinen johtaja Tami Koivuniemi. ”Asiakaspalvelu auttaa mahdollisissa pysäköintiin liittyvissä ongelmatilanteissa 24/7 vaikka juhannusyönä.”

Pysäköintilipukkeet ovat vähitellen poistumassa käytöstä, mutta maksaminen onnistuu myös jatkossa ilman mobiilisovellusta. Maksupisteellä asioiminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus laitteeseen. Maksuvälineenä toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Pysäköintitaloista uusin on P-Kauppi

Tampereelle tuleva löytää parkkipaikan helposti, sillä kaikilta keskustaan johtavilta kehäteiltä on hyvä opastus lähimpään pysäköintitaloon.

”Moovystä voi katsoa jo kotona reittiohjeen suoraan haluamaansa parkkitaloon. Ei mene hermot ja liikenteen päästöt vähenevät, kun ylimääräinen pörrääminen kaupungilla vähenee”, lisää markkinointipäällikkö Satu Uotila.

Finnparkin uusin pysäköintitalo P-Kauppi sijaitsee Tampereen yliopistollisen sairaalan, potilashotelli Norlandian, Tampereen yliopiston Kaupin kampuksen, Kauppi Sports Centerin ja Kaupin keilahallin läheisyydessä. Talossa on yli 400 pysäköintipaikkaa viidessä kerroksessa ja 22 sähkölatauspaikkaa. Elokuussa varsinaisen liikennöinnin aloittava ratikka ajaa vierestä keskustaan.

”Kun urheilupuistossa on isoja tapahtumia, vaikkapa Manse PP:n ottelu, parkkihuolet voi välttää jättämällä auton pysäköintitaloon ja kävelemällä pienen matkan”, Uotila lisää.

Finnpark Oy - ITS Finland

 

Jaa tämä artikkeli


Lifestyle